26.07.2024.

18:00

Foto: Printscreen/Tiktok/ millieangel_lifts

Magazin

Neverovatna transformacija! Imala je 115 kilograma i dijete nisu uspevale - uz jedan trik je postala prava bomba (VIDEO)

Mili Slejter ima tek 20 godina i do skoro je imala priličan višak kilograma. Nakon godinu dana njena transformacija je zapalila društvene mreže. Naime, ona je za 12 meseci smršala bezmalo 50 kilograma.

Neverovatna transformacija

Transformacija Slejterove postala je veoma praćena na društvenim mrežama, a za to je zaslužan jednostavan trik u teretani. U pitanju je hodanju na traci za trčanje pod nagibom.

Mili je ranije ovog meseca na TikToku podelila video u kojem se vidi da ima čak 115 kilograma u januaru 2023. godine, a zatim prelazi na snimak na kojem, samo godinu dana kasnije, pokazuje vitku figuru od 67 kilograma. Ova devojka je za godinu dana uspela da smrša neverovatnih 48 kilograma i da održi liniju i dalje.

- Nikada nisam mislila da će moja priča imati ovakav odjek. Ljudi me svakodnevno pitaju kako sam uspela i uvek im kažem da je doslednost najvažnija. Doslednost je ključ. Fokusirala sam se na svakodnevne vežbe i hodanje na traci pod nagibom, što mi je pomoglo da sagorim kalorije i ojačam telo - objasnila je ona.

Trčanje na traci kao ključ uspeha

Mili je priznala da je bila umorna od brze hrane i dijeta, što ju je podstaklo da promeni svoj pristup životu. 

- Neuspeh sa različitim dijetama me je bukvalno frustrirao. Prošle godine sam odlučila da se učlanim u teretanu i počnem pratiti unos kalorija. Osiguravala sam se da unosim dovoljno proteina i održavam kalorijski deficit. Međutim samo vežbanje na traci bilo je ključno - ističe ona.

Hodanje na traci pod nagibom, uz praćenje unosa kalorija i vežbanje sa tegovima, postali su njeni saveznici u borbi protiv viška kilograma. 

Ovaj način vežbanja pomogao je ovoj devojci da postigne neverovatne rezultate i postane inspiracija za mnoge koji se bore s viškom kilograma. Komentari na društvenim mrežama pokazuju oduševljenje i podršku.

Video je prikupio 350.000 pregleda, a pratioci su joj čestitali, nazivajući je inspiracijom i tražeći savete. 

- Bravo, Mili! Ti si prava inspiracija za sve nas!

- Impresivna promena! Hvala što si podelila svoju priču i savete.

- Svaka čast!