• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2015

17:45

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Rada napušta Grand, ide kod Mitrovića!

Estrada

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Rada napušta Grand, ide kod Mitrovića!

Podeli vest

Manojlovićeva je od televizije Pink dobila mnogo bolje uslove nego kod Saše Popovića

Rada Manojlović je odlučila da napusti "Grand" i Sašu Popovića i prikloni se jatu Željka Mitrovića. Mlada pevačica ne želi više da sarađuje sa svojom dosadašnjom matičnom kućom jer joj je, kako Informer saznaje, Pink ponudio daleko bolje uslove.

(FOTO) SEKSI RADA NA FARMI Stanija pobegla, Kristijan popreko gledao pevačicu!

- Radi 12. decembra ističe ugovor sa "Grandom" i ona će tada definitivno napustiti tu produkcijsku kuću. Njoj više ne odgovara da joj čelni ljudi "Granda" uzimaju veliki procenat od koncerata i nastupa, pa će zbog toga preći u "Siti rekords", koji se pevačima ne meša u ugovaranje tezgi, niti im uzima procenat. Radi su ponuđeni odlični uslovi, a imponuje joj i to što bi bila njihov ekskluzivac - kaže izvor blizak pevačici.

Gostovanje u "Farmi"

Prema rečima našeg sagovornika, Rada hoće posle devet godina, koliko je bila pod ugovorom, da se osamostali i svoj novac ulaže u nekretnine. Ona želi konačno da se skući i kupi sebi stan u Beogradu.

LJUBOMORNA NA RADU Momirova devojka napravila haos zbog pevačice!

- Iako dobro zarađuje, Rada i dalje živi kao podstanar. Njoj je više muka od toga, pogotovo kad vidi da se neki pevači, koji su kraće od nje na muzičkoj sceni i koji daleko manje rade i zarađuju, kupuju sebi kuće, stanove, automobile... Jeste ona skromna, ali ne želi više da se potuca po tuđim stanovima - priča naš izvor.

Ovu informaciju je i sama Rada potvrdila.

- Kupiću stan kada izađem iz "Granda" - rekla je pevačica za jedan nedeljnik.

RADA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o raskidu sa Momirom

Zanimljivo je i to da je zgodna pevačica jedna od retkih "zvezda Granda" koje gostuju u Pinkovim emisijama. U prilog tome ide i poziv za gostovanje u rijalitiju "Farma", koji je Manojlovićeva oberučke prihvatila.

Novi album

U želji da porazgovaramo i sa Radom na ovu temu, kontaktirali smo je, ali nam se ona nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke.

S druge strane, njen menadžer Saša Đurić nije ni potvrdio, ali ni demantovao informacije do kojih smo došli.

RADA IMA NOVOG DEČKA: Više ne pati za Momirom?!

Kupiću stan kada izađem iz "Granda"
Rada Manojlović

- Ni Rada ni ja nismo pregovarali ni sa kim još. Istina je da njoj uskoro ističe ugovor sa "Grandom", ali nismo pričali o tome da li će ostati tu ili će izdati novi album za neku drugu produkcijsku kuću. Rada je trenutno okupirana radom na novom CD, pa nema vremena da razmišlja o drugim stvarima - poručio je za Informer pevačicin menadžer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sc

pre 8 godina

Rada je od utorka član žirija u Zvezdicama Granda (Neki novi klinci) na Prvoj, tako da je ova vest velika glupost.

Vesti

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18