• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

29.05.2017

21:57

CECA O SVOJOJ UDAJI ZA ARKANA: Otac je pretio da će me se odreći!

Estrada

CECA O SVOJOJ UDAJI ZA ARKANA: Otac je pretio da će me se odreći!

Podeli vest

Već duže od dve decenije domaću javnost intrigira ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, započeta davne 1993. godine

Iako je sa Arkanom pronašla sreću i rodila mu sina i ćerku, Cecini roditelji bili su šokirani kada im je ćerka saopštila za koga se verila i da će uskoro uslediti svadba. Oni su, najpre, mislili da se Ceca udaje za kolegu Željka Šašića, a kada su čuli da je Arkan u pitanju, usledila je reakcija koju folk diva i danas pamti.

- Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak". Ćale se u to nije mešao, samo me je pogledao i rekao: "A, Šašić?". A ja im kažem: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!". Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: "Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!" - kroz smeh se prisetila Ceca jednom prilikom i dodala:

printscreen

- Znala sam da me samo plaši. "Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam", rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu - podelila je Ceca ovu zanimljivu anegdotu sa javnošću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija