• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

01.03.2019

08:20

STOJA PREBILA SEKU U FRIZERSKOM SALONU! Otkrivamo NAJVEĆU ESTRADNU TAJNU!

Estrada

STOJA PREBILA SEKU U FRIZERSKOM SALONU! Otkrivamo NAJVEĆU ESTRADNU TAJNU!

Podeli vest

Stoja Novaković je prebila Seku Aleksić u jednom beogradskom frizerskom salonu, saznaje Hit! Do navodne tuče je došlo jer je Aleksićeva opanjkavala Stoju, nazivala je pogrdnim imenima, a kap koja je prelila čašu bila je kada je Seka počela da uslovljava poznatog beogradskog frizera da, ako želi da mu ona i dalje bude mušterija, kaže Stoji da više ne dolazi u njegov salon

Kada je Novakovićeva to čula, pao joj je mrak na oči, pa je umlatila Seku! Otad je prošlo 11 godina, ali njih dve nisu zakopale ratne sekire.

Retardirana
Stojo, ti si retardirana, išla si u specijalnu školu

Seka Aleksić

- Stoja je čula da je Seka ogovara, ali u početku nije marila za to, jer je mislila da je Aleksićeva samo ljubomorna na nju. Međutim, Novakovićeva se iznervirala kada je saznala da koleginica za nju priča da je "retardirana i da je išla u specijalnu školu". Rekla je da će se obračunati sa njom čim je bude videla - priča naš izvor.

Aleksićevoj je bilo ispod časti da deli sa Stojom istog frizera, pa je na sve načine pokušavala da ga ubedi da otera koleginicu iz svog salona.

Najebala si ga
E sada ćeš da vidiš ko je retardiran! Naje*ala si
Stoja Novaković

 

- Seka je došla u salon i rekla: "Ili ona ili ja!" Međutim, dečko koji tu radi joj je rekao da to ne dolazi u obzir i da neće da se meša u njihov odnos. Kada je Stoja saznala da Seka pokušava da joj zatvori vrata gde god može, pala joj je klapna. Kako je rekla, to ludilo mora što pre da zaustavi - dodaje naš sagovornik.

Nekoliko dana kasnije njih dve su se srele u frizerskom salonu i tada je nastao opšti haos.

Seka tužila Stoju

Seka je presavila tabak i tužila Stoju za klevetu jer je Novakovićeva izjavila da je Aleksićeva oralno zadovoljavala gazdu lokala u kojem je nastupala, i to pred prisutnim gostima i članovima orkestra. Taj postupak je završen pre godinu i po, a Stoja je imala obavezu da koleginici isplati odštetu od 100.000 dinara.

- Stoja je ušla i obratila se Seki: "E sada ćeš da vidiš ko je retardiran! Naje*ala si!" Odvukla je Aleksićevu u ćošak i izudarala je pesnicama u glavu i počupala za kosu. Bilo je jezivo. Otad pa sve do danas njih dve ni reč nisu progovorile - završava priču naš izvor.

Foto: insajder/Žarko Radovančev

Stoja: Seka voli da piški u kukuruzu

Posle ovog skandala njih dve su se često "peckale" u medijima, a Seki je u jednom trenutku prekipelo:

- Opšte je poznato da, kad Stoji zatreba malo medijskog prostora, pokušava da ga dobije preko mojih leđa. Kad prozove zvezdu, odmah dobije sliku i bar malo teksta u novinama. Molim vas, dajte ženi bar pola strane da ne mora da se spušta toliko nisko.

Stoja je tada na društvenim mrežama raspalila po Seki:

- Zaboravila sam na tu ženu jer je već dugo ne viđam u medijima, ne čujem nijednu njenu pesmu... A i slabo se krećem po periferiji i selima, volim, ali ne stižem. Sva sreća, pa se ovde nikako ne radi o nekoj tamo kvazipevaljki koja je potekla sa ko zna kog brda, koja se vukla po šatorima i zadnjim sedištima automobila muzičara i koja je volela da vrši nuždu isključivo u kukuruzu, pa da ne razume da nikakve insinuacije nije bilo i da se breca zbog toga. Takve, koje su primećivali prvo nosem, pa tek onda okom, možda bi i mogle da se bave prepucavanjima upravo iz razloga svog ličnog neispunjenja, praznine i zlobe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17