• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

05.09.2019

23:01

(FOTO) TRUDNA SEKA NA ČASOVIMA JOGE! Folk pevačica vežba na odmoru u Turskoj

Estrada

(FOTO) TRUDNA SEKA NA ČASOVIMA JOGE! Folk pevačica vežba na odmoru u Turskoj

Podeli vest

Seka Aleksić uzela je časove joge tokom letovanja u Turskoj

Folk pevačica odlučila je da svoje telo održava u što boljoj kondiciji, pa je angažovala jednog od najboljih učitelja ove veštine u Antaliji, gde je do nedavno boravila sa svojim suprugom Veljkom i sinom Jakovom.
- S obzirom na to da je Seka po drugi put u drugom stanju, odlučila je da održava kondiciju kako bi trudnoću što lakše podnela. Ne sme da radi neke komplikovane vežbe i treninge i baš zbog toga se odlučila za jogu - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

- Trener joj je shodno njenom stanju i fizičkoj pripremljenosti napravio plan vežbi, koji je ona sledila bez pogovora. Plaža i more bili su idealna prilika da se pevačica oseti maksimalno opušteno i da uživa u vežbanju. Joga joj se veoma dopala i rekla je da će sa njom najverovatnije nastaviti i u Srbiji.

Foto: Informer HIT

Sekin muž Veljko oduševio se što folk zvezda i u drugom stanju želi da bude fizički aktivna.
- Jogu mogu da praktikuju i trudnice jer postoje veoma lagane vežbe. Zato je Seku muž svim srcem podržao da se bavi ovom aktivnošću. Uostalom, i on je dugogodišnji sportista i zna koliko je bitno biti fizički aktivan - rekao je izvor.
Nakon treninga joge, Aleksićevoj su se na plaži pridružili Veljko i sin Jakov, pa su svi zajedno uživali u lepom danu.

Foto: Informer HIT

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17