• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

14:19 >> 15:45

NAJEŽIĆETE SE! Ceca održala emotivan govor, zahvalila se NJIMA i zakazala novo veselje u junu, EVO O ČEMU SE RADI!

Estrada

NAJEŽIĆETE SE! Ceca održala emotivan govor, zahvalila se NJIMA i zakazala novo veselje u junu, EVO O ČEMU SE RADI!

Podeli vest

Imala je potrebu da se zahvali svima koji su došli da sa njom proslave venčanje sina jedinca.

U Beogradu je juče održana, kako su je mnogi nazvali, svadba decenije na kojoj su sudbnosno "da" izgovorili naslednik Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova izabranica Bogdana, koja od sinoć nosi prezime svog muža.

TO MOŽE SAMO ON?! Zdravko Čolić napunio ČETIRI ARENE - otvorio i PETU

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Ponosna majka Ceca se naravno obratila zvanicama koje su ostale do samog kraja.

PREPOLOVILA SE: Ana Nikolić NEVIĐENO smršala! Pokazala golu nogu i bujni dekolte! A tek kakav je ŠOU na svadbi napravila!

- Želela bih svima koji su ostali do kraja da se zahvalim. I vama, momci, bih želela da se zahvalim (okreće se ka muzičarima). Svi ste vi moje kolege. Bilo mi je večeras prelepo veče. Svi ste vi zaslužni što sam večeras bila najsrećnija žena. Ljubim vas. Nadam se da vam je bilo prijatno, ovde gde sam ja domaćin, i da ćemo se družiti ponovo. U junu, ako bog da", verovatno misleći na proslvu rođenja Veljkovog i Bogdaninog deteta, dok je na kraju govora napomenula da se nada da će se ona i njeni gosti "ponovo družiti" - rekla je Ceca. 

NI NA ČEMU NISU ŠTEDELI! Veljko i Bogdana imali tortu na ŠEST SPRATOVA, a tek kada vidite na koji način su je PRESEKLI! (VIDEO)

 

Pogledajte šta je sve Ceca rekla prisutnim gostima, ali i Veljku i Bogdani.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija