• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

13.02.2020

12:36

PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić BLISTALI - držali se za RUKE! Evo šta glumica kaže o svom novom DEČKU (FOTO)

Estrada

PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić BLISTALI - držali se za RUKE! Evo šta glumica kaže o svom novom DEČKU (FOTO)

Podeli vest

Ovo smo dugo čekali!

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić pojavili su se sinoć prvi put zajedno u javnosti otkad su u vezi!

NIJE KOMPLEKSAŠICA! Mlati DEBELE PARE,a čaj kuva na SMEDEREVCU - Ovu pevačicu ne zanima šporet sa RAVNOM PLOČOM! ŠOK FOTKA (FOTO)

Voditeljka i glumac blistali su na crvenom tepihu povodom promocije novih epizoda serije "Južni vetar", koje počinju da se emituju u nedelju na RTS.

Foto: Insajder/Novak Đurović

Golupčići su se sve vreme čvrsto držali za ruke i ponosno pozirali fotografima, ali nisu želeli ništa da govore o svojoj vezi.

'SEKO, STVARNO SI ODVRATNA' Seka Aleksić se našla na METI UVREDA nakon što je OVO uradila tek ROĐENOM SINU JOVANU!

- Došla sam da uživam ovde i ispratim šta se dešava. Ne pitajte me ništa u vezi sa Vukom i mojim privatnim životom jer ne bih sada da pričam o tome - rekla je Mihajlovski kroz osmeh.

Foto: Informer

Za vezu voditeljke i glumca saznalo se još decembra prošle godine. Najpre je Vuk na Instagramu objavio snimak ekrana na kojem se vidi kako ćaska sa Anom, koja je u to vreme bila u Njujorku sa bivšim mužem Goranom Stamenkovićem.

Foto: Instagram/vukkosticbadza

Nove epizode "Južnog vetra", inače, počinju da se emituju 16. februara, a uvodnu numeru za ovu seriju snimila je pevačica Jovana Mišković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
olga

pre 4 godine

Takav lik da se spusti na taj nivo?? Ne zaslužuje te, nikako. Nisi za nju, nemaš ti pare za sponzorušu.Takav mlad čovek sa takvom osobom. Osvesti se!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17