• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

19.08.2020

19:58

ĐANI IZBAČEN IZ HOTELSKE SOBE - SKANDAL NA LETOVANJU?! Pevač u PIJANOM stanju spavao na HODNIKU?! Evo šta se DESILO!

Estrada

ĐANI IZBAČEN IZ HOTELSKE SOBE - SKANDAL NA LETOVANJU?! Pevač u PIJANOM stanju spavao na HODNIKU?! Evo šta se DESILO!

Podeli vest

Haos!

Pevač Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom otišao je na letovanje u Hrvatsku, ali je tamo navodno izbio pravi skandal kada je preterao sa alkoholom, što žena nije htela mu toleriše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Djani (@djanimusic) дана 4. Авг 2020. у 10:10 PDT

Đani je uspeo da razbesni Slađu u tolikoj meri da ga je navodno izbacila iz hotelske sobe i ostavila da spava u holu, piše "Star".

BOSANAC OBJAVIO FOTKU IZ PROŠLOSTI! Pozirao sa ČETIRI popularne pevačice - danas izgledaju totalno DRUGAČIJE! Da li ih PREPOZNAJETE? (FOTO)

- Đani se baš opustio na odmoru, pije i preko dana, a uveče se tek opusti. Zasedne sa društvom i cirka do zore. Slađa mu je tolerisala to boemsko ponašanje prve dve noći, bila je u fazonu da mu treba malo opuštanja, ali se nadala da on ima meru i da će znati sam da stane - otkriva izvor za pomenuti list i nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Djani (@djanimusic) дана 30. Јан 2020. у 1:03 PST

- Ali šipak! Đani je i treće veče zaseo sa društvom do sitnih sati, pa se Slađa zaključala i čvrsto rešila da ne pusti muža u apartman. Đani je pokušao da uđe u sobu mrtav pijan, ali uzalud. Zvao je Slađu telefonom, lupao joj na vrata, urlao, vikao, a ona mu je samo poslala poruku da je ostavi na miru i da je pusti da spava, te da ga neće pustiti u sobu jer joj se čini kao da je ona sama na odmoru, pa zato hoće da se širi po apartmanu. Đani se povukao, pa je seo u hol hotela na fotelju gde je i zaspao, a udobnog kreveta i sobe se dokopao tek oko 7 ujutru, kada je Slađa sišla na doručak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija