• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

08.09.2020

16:25

SROZALA SI SE NAJNIŽE! Splavaruša Jadranka Barjaktarović se nakon SKANDALA U PODGORICI oglasila - POSLE OVOGA JE NEĆE OPRATI NI DUNAV NI SAVA!

Estrada

SROZALA SI SE NAJNIŽE! Splavaruša Jadranka Barjaktarović se nakon SKANDALA U PODGORICI oglasila - POSLE OVOGA JE NEĆE OPRATI NI DUNAV NI SAVA!

Podeli vest

Komentari samo pljušte!

Jadranka Barjaktarović oglasila se na Fejsbuku, nakon što joj je Instagram profil ugašen zbog provokacija i govora mržnje.

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a danas joj je ugašen zvaničan Instagram nalog zbog provokacija i govora mržnje, budući da je veliki broj korisnika prijavio pevačicin profil nakon pomenutog nastupa.

Jadranka se nakon toga oglasila na Fejsbuku.

- Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil... Voli vas Jaca - napisala je pevačica, a ova njena objava izazvala je lavinu reakcija.

 

 

 

Naime, mnogi su je u komentarima osudili zbog postupka na nastupu u Podgorici.

"Kako te nije sramota, u Srbiji zarađuješ hleb, a pevaš protiv Srbije", "Bruka", "Srozala si se najniže moguće", pisali su joj pratioci.

Podsetimo, Jadranka je nakon ovog skandala ispričala zašto je otpevala pomenute stihove u izmenjenom obliku.

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - rekla je pevačica koje godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna ora.

BONUS VIDEO:

IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA! Hitna pomoć, policija i obezbjeđenje aerodroma odmah su reagovali!

OVAJ SJAJAN PAR ODUŠEVIO JE SVET! Plesom protiv siromaštva!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17