• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

10.12.2020

09:34

BRENA I BOBA OD OVOGA ZARADILI 12 MILIONA! Živojinovići pokrenuli NOVI BIZNIS - nikada ne biste pogodili šta je u PITANJU!

Estrada

BRENA I BOBA OD OVOGA ZARADILI 12 MILIONA! Živojinovići pokrenuli NOVI BIZNIS - nikada ne biste pogodili šta je u PITANJU!

Podeli vest

Lepa Brena i Boba Živojinović pre sedam godina su pokrenuli novi biznis, a prošle godine su od njega zaradili neverovatnih 12 miliona dinara.

Lepa Brena i Boba Živojinović već sedam godina vode uspešan biznis čišćenja fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova. Bračni par je ovaj posao nedavno prepustio svom sinu Viktoru Živojinoviću, ali se njih dvoje i dalje vode kao vlasnici firme.

Foto: instagram/lepabrenaa

Iako su mediji nedavno pisali kako je mlađi sin pevačice i njenog supruga otpočeo novi biznis, istina je nešto drugačija. Nakon što je na proleće otvorio splav, Viktor je nekoliko meseci kasnije počeo da reklamira i firmu za pranje fasada, krovova, prozora, panela na svom Instagramu, pa su mnogi pomislili da je pokrenuo još jedan posao. Ipak, Živojinović zapravo nije idejni tvorac ove uslužne delatnosti, već su to osmislili njegovi roditelji.

Na sajtu za privredne registre piše da su osnivači i direktori kompanije Fahreta i Slobodan Živojinović, kao i da su posao započeli još 2013. godine. Vode se kao društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o.), a sedište im se nalazi na Novom Beogradu.

U zvaničnim izveštajima navodi se da njihova firma ima jednog zaposlenog, ali i da ostvaruju dobre prihode. Tako su 2017. godine prihodovali ukupno 7.705.000 dinara, dok su naredne godine zaradili 4.850.000 dinara. Prošla godina im je bila najplodonosnija, pa su inkasirali čak 12.337.000 dinara.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Izvor blizak Živojinovićima kaže da su oni planski pokrenuli ovaj biznis u vreme kada se time bavio mali broj ljudi, s namerom da ga razrade tokom godina i prepuste svojim naslednicima. Kako se Viktor prethodnih godina okušao u raznim poslovima, uglavnom u ugostiteljstvu, ovo mu nije bilo strano, pa je rado preuzeo biznis, kaže sagovornik. To potvrđuje i njegova Instagram stranica, na kojoj redovno objavljuje snimke i fotografije čišćenja, uglavnom krovova kuća, krovnih prozora, ali i grafita na zidovima.

Na zvaničnom sajtu ove firme navodi se kako oni pružaju "isključivo premijum usluge" u urbanim sredinama, te da održavaju fasade, krovove, staze i puteve oštećene visokim nivoom zagađenja i meteo uslova. Navode kako veliki problem u gradovima predstavlja i vandalizam, koji se najčešće odražava u ispisivanju grafita po zidovima objekata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17