• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

23.12.2020

21:35

ČEKALI SMO 7 GODINA! Seka Aleksić podelila RADOSNE VESTI - porodica će se PROŠIRITI?! Veštačka oplodnja je USPELA!

Estrada

ČEKALI SMO 7 GODINA! Seka Aleksić podelila RADOSNE VESTI - porodica će se PROŠIRITI?! Veštačka oplodnja je USPELA!

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić je otkrila da ne bi smatrala da joj je život promašen da nije dobila decu, ali i priznala da priželjkuje veliku porodicu.

Odgovarajući na pitanja fanova na svom Instagramu, Seka Aleksić priznala je da priželjkuje još dece sa suprugom Veljkom, pored sinova Jakova i Jovana.

- Osoba sam koja bi volela da ima puno dece, a kada su neke brojke u pitanju ne bih da se izjašnjavam. Ali, recimo kad zamišljam neku sliku moje porodice u budućnosti, zamišljam mene i supruga sa petoro dece - iskrena je Seka koja je zatim odgovorila na pitanje da li bi smatrala da joj je život promašen da joj nije uspela veštačka oplodnja:

- Naravno da ne bih. Sve što dobro dolazi dobijamo od boga i ko zna da prepozna ta iskušenja koja prolazi, blago njemu. Ako ne zna, onda teško njemu. Moramo se više obratiti na pravu adresu, a to je pričest, molitva, ispovest. To su neke osnovne stvari koje čovek treba da promeni i uradi da bi nešto dobro dobio. Ne možemo da tražimo od boga stvari, a da ništa ne damo. Smatram da je meni i Veljku potomstvo došlo u pravom trenutku, onda kad je bog smatrao da je pravi momenat, iako smo čekali 7 godina. Stvari se dešavaju kad se čovek najmanje nada, a ja bih dodala i kada ih zaslužuje.

Pevačica je takođe istakla da uvek na život gleda pozitivno, te da će u takvom ruhu pamtiti i ovu 2020. godinu.

Foto: printscreen instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić

- Ne znam šta je depresija, nisam je nikad imala. Znam da imaju žene koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i žao mi je. Neko sam ko gleda pozitivno na život i ko veruje u boga i znam da sve ono što dođe i neka iskušenja i lepe stvari, da su božija odluka i volja, i da tu ništa ne možemo da menjamo - kaže Seka te dodaje:

Foto: printscreen instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić

- Ovu godinu ću pamtiti po skakanju po trambolini i svakako po rođenju mog drugog sina Jovana, kao i po tim nekim lepim trenucima koji su se desili na početku godine. Nikad nisam gledala na ružne stvari, nevezano za ovu godinu i sve što nas je zadesilo, nego generalno u životu. Smatram da je zaista onako kako kažu - kakve su ti misli, takav ti je život. Ako se bavimo negativnim mislima, takav će nam biti svaki dan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17