• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

17.01.2021

23:10

NAKON ŠTO JE MILENA PRIJAVILA MIKU ALEKSIĆA, OGLASIO SE NAŠ POZNATI GLUMAC: Znam mnoge koleginice koje TRPE IŽIVLJAVANJE reditelja...

Estrada

NAKON ŠTO JE MILENA PRIJAVILA MIKU ALEKSIĆA, OGLASIO SE NAŠ POZNATI GLUMAC: Znam mnoge koleginice koje TRPE IŽIVLJAVANJE reditelja...

Podeli vest

Ispovest glumice Milene Radulović, koja tvrdi da ju je u 17. godini više puta silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, u rekordnom roku se proširila i izazvala burne reakcije na društvenim mrežama.

Milena Radulović, kao i mnogi drugi glumci, godinama je pohađala Aleksićevu školu glume. Fakultet dramskih umetnosti završila je u klasi njegove supruge Biljane Mašić.

Foto: printscreen

Mlada glumica je Aleksića prijavila policiji zajedno sa još dve devojke, a kasnije se potvrdilo da je bilo još devojaka koje su bile žrtve. Glumicu su podržale mnoge kolege, a Slobodan Ćustić otkrio je da su mnogi se*sualni predatori iz sveta filma i pozorišta, nažalost, na slobodi.

Foto: printscreen

- Ovo društvo je odavno zatrovano i survano u podrum morala. Dajem punu podršku mladoj koleginici koja je prošla to što je prošla, ali ne samo njoj. Inače znam za mnoge slučajeve koleginica koje su morale, a i dan-danas moraju, da trpe iživljavanje nekih reditelja da bi dobile svojih pet-šest minuta, koji njima znače mnogo - kaže Ćustić.

Glumac predlaže i lustraciju onih koji zloupotrebljavaju svoj položaj.

- Smatram da svako treba da radi svoj posao u skladu s mogućnostima i okvirima koji taj posao dozvoljava. Za ove koji to ne poštuju, najbolje bi bilo da se organizuje neki etički sud časti, koji već postoji u nekim razvijenijim zemljama, gde bi se posle izvesnih postupaka prosto sankcionisali ti ljudi, i to tako da se više nikad ne mogu baviti svojim dojučerašnjim poslovima. To je jedan vid lustracije za koju se zalažem u našem poslu - zaključio je Ćustić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija