• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

19.01.2021

07:43

MOJA DECA SU IŠLA U MIKINU ŠKOLU! Oglasila se CECA: Užasava me pomisao da su bili u NJEGOVOM DRUŠTVU, takvima je mesto u ZATVORU!

Estrada

MOJA DECA SU IŠLA U MIKINU ŠKOLU! Oglasila se CECA: Užasava me pomisao da su bili u NJEGOVOM DRUŠTVU, takvima je mesto u ZATVORU!

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da bi bez razmišljanja prijavila policiji Miroslava Miku Aleksića da je znala da napastvuje devojčice u svojoj školi glume! Iako je poznati profesor glume bio prijatelj njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana, pevačica nema opravdanja. Ona jasno i glasno poručuje da svi moramo da dignemo glas protiv svakog oblika nasilja nad ženama.

- Moja deca su išla u tu Mikinu školu pre petnaest godina... Veljko i Anastasija su brzo odustali jer su imali drugačije afinitete, a ja nisam želela da ih guram u nešto što ne žele. Otkad su se oni ispisali iz njegove škole glume, nisam se videla sa Mikom. Da im je bilo šta nažao uradio, sigurno bih ga prijavila. Zaštitila bih i tuđu decu, a ne samo svoju! Samo da sam znala, ali zaista nisam mogla ni da naslutim šta se tamo dešavalo... - kaže Ceca na početku razgovora za Informer.

Foto: TV Pink printscreen

Po društvenim mrežama su se pojavile priče da je Aleksić bio kum sa pevačicinim pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom, međutim, Svetlana to demantuje:

- Nisu oni bili kumovi, bili su samo prijatelji. Ali mene ne bi interesovalo što je bio Željkov drug, niti što se mi lično poznajemo da sam znala kakva nedela čini. Silovateljima je mesto u zatvoru. Za pedofile nemam razumevanja jer su deca svetinja. Međutim, ni Veljko ni Anastasija mi nikada ništa loše nisu rekli za njega. Oni nisu imali negativna iskustva, ali eto pokazalo se da je nekoj drugoj deci upropastio život.

Ražnatovićeva tvrdi da nije do detalja znala ni za ostale Mikine metode.

- Moja deca su kratko išla kod njega na časove. Znalo se da je strog, da ima neka svoja pravila, ali smo svi mislili da ta njegova disciplina decu dovodi do rezultata. Nisam znala šta se sve krilo iza takvog ponašanja.

Folk zvezda je razočarana u Aleksića, kog je, kao i većina ljudi iz javnog života, cenila.

- Iz Mikine škole su izašli moji brojni prijatelji: Viktor Savić, Vuk Kostić i mnogi drugi. Nikada mi se niko nije požalio na njega, niko ružnu reč nije rekao. U mom društvu je uvek bio fin, kulturan. Očigledno je to maska svih predatora! Zgrožena sam! Užasava me pomisao da su moja deca bila u njegovom društvu, da su išla u njegovu školu. Činjenica da je Milena Radulović progovorila i da je na taj način zaštitila svu drugu decu je za divljenje! Svaka čast heroini našeg doba! Nadam se da će i druge glumice, a i žene svih branši, smognuti snage da prijave siledžije.

Foto: TV Pink printscreen

Cecin sin Veljko Ražnatović smatra da ljude poput Aleksića treba najbrutalnije kazniti.

- Kod Mike Aleksića sam bio na pet časova i napustio školu. Odmah sam video da to nije za mene. Ukoliko se ove optužbe na njegov račun pokažu kao tačne, nadam se da će ga država Srbija najstrože moguće kazniti. Prema silovateljima ne treba da imamo milosti. Ni prema pedofilima, za njih je smrtna kazna - kaže Ražnatović za naš list. 

I Vojin Ražnatović išao na časove

Na časove kod Mike Aleksića išao je i Arkanov stariji sin Vojin. On je čak učestvovao u jednoj od njegovih predstava.
Međutim, do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa njim. Vojin trenutno živi i radi u Americi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozon

pre 3 godine

Šta se Ceca, kao zgrožava, kada je Mika Aleksić, prema današnjoj izjavi nekog policajca na TV Hepi Arkanu i njegovoj kompaniji svojevremeno podvodio maloletnice. Gle čuda tu se javljaju Veljko i Anastasija i glumeda su eto tako zgroženi ili ih je neko do sada sve vreme lagao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija