• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2021

17:29

OVO JE ĆERKA SANJE ĐORĐEVIĆ! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, završila je MASTER STUDIJE u Švajcarskoj, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Estrada

OVO JE ĆERKA SANJE ĐORĐEVIĆ! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, završila je MASTER STUDIJE u Švajcarskoj, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Malo ko zna kako izgleda ćerka pevačice Sanje Đorđević.

Pevačica Sanja Đorđević nalazi se dugi niz godina na estradi, a njenu ćerku smo retko mogli videti u javnosti.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Sanjina ćerka je nakon studija prava odlučila da ode u Švajcarsku i tamo završi master studije.

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je Sanja jednom prilikom za medije, a evo kako izgleda njena ćerka koja se retko pojavljuje u javnosti:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija