• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.04.2021

10:00

NAKON OPAKE BORBE SA KORONOM, HASAN DUDUĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Pevač otkrio: Zahvaljujući lekarima sam izbegao repsirator!

Estrada

NAKON OPAKE BORBE SA KORONOM, HASAN DUDUĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Pevač otkrio: Zahvaljujući lekarima sam izbegao repsirator!

Podeli vest

Nakon 11 dana provedenih u bolnici usled pogoršanog zdravstvenog stanja zbog korona virusa, Hasan Dudić konačno se oporavio i stigao kući. Pevač je otkrio da mu je stanje bilo kritično i da je jedva pobedio kovid-19 i to zahvaljujući lekarima koji su dali sve od sebe da ga spasu.

Dudić je početkom aprila primljen u KBC Zvezdara sa obostranom upalom pluća i kako kaže, jedva se izvukao. Sada mora da miruje i pije lekove, a kako bi se oporavio treba minimum mesec dana da odmara.

Foto: Printscreen You Tube

Hasan Duduić

- Pre dva dana sam izašao iz bolnice. Trebalo je da ostanem još nekoliko dana, ali sam se osećao bolje i smatrao sam da lečenje mogu da nastavim kući, a doktori su se složili. Naravno, moram da mirujem, to je bio uslov da me puste. Nije mi bilo dobro, nisam mogao da dišem, ne znam kako sam se izvukao. Kada su odlučili da me zadrže u bolnici, stanje nije bilo nimalo naivno. Doktori su se uplašili jer sam imao obostranu upalu pluća, otežano sam disao, odmah su me stavili na kiseonik. Srećom, nije došlo do respiratora, za to mogu da zahvalim lekarima koji se bore za svakog pacijenta - rekao je Hasan i dodao:

- Sada sam mnogo bolje, iako sam i dalje rovit. Moram da mirujem, ne izlazim iz kuće narednih mesec dana. Moja Nataša i sin Miki mi stalno dolaze, donose šta mi je potrebno, mada nemam kontakt ni sa njima. Oni su se testirali i negativni su, ja nisam više zarazan, ali za svaki slučaj se pazimo. Dobio sam neke lekove da pijem, vitamine, voće, da pazim na ishranu i kažu da ću se oporaviti za mesec dana - kaže Hasan.

Foto: Printscreen You Tube

Hasan Duduić

Pevač je otkrio i da su ga mnoge kolege zvale i pružile mu podršku.

- Zovu ljudi, nemam reči kakve su mi kolege, familija, prijatelji. Zvali su me Marinko Rokvić, Mitar Mirić, Vera Matović, Jellena, Radiša Urošević, Mina Kostić, Čeda Čvorak, da ne zaboravim nekog. Zlata Petrović me je zvala isto, jako mi je drago. Moram još jednom da se zahvalim lekarima iz KBC Zvezdara, stvarno su dali sve od sebe. Drago mi je što sam izašao - kaže on i dodaje da mu je teško palo što ne može da obilazi grob Šabana Šaulića.

Foto: Printscreen You Tube

Marinko Rokvić

- Teško mi pada to jer sam navikao da idem svake nedelje. Sad moram da mirujem, ali čim budem bolje, nastaviću da idem - završava Hasan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17