• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. - A. M.

21.04.2021

07:45

EKSKLUZIVNO! ANASTASIJA IZ MEKSIKA ZA INFORMER - Uživam na splavovima, provod je zagarantovan uz tekilu! FOTO/

Estrada

EKSKLUZIVNO! ANASTASIJA IZ MEKSIKA ZA INFORMER - Uživam na splavovima, provod je zagarantovan uz tekilu! FOTO/

Podeli vest

Anastasija Ražnatović pohvalila se da se sa tri drugarice svako veče provodi po splavovima u Meksiku!

Pevačica već deset dana uživa na plažama, suncu i moru, ali i u čarima noćnog života.

- Prelepo nam je ovde, svaki dan je drugačiji. Izlazimo po meksičkim splavovima na kojima pevaju marijači. Super je provod, ali i meksička hrana. Kad tome dodam tekilu, zagarantovana je uživancija! - započinje priču Anastasija.

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović

Bezbrižna

Cecina ćerka dodaje da se posle godinu dana konačno opustila jer u Meksiku nisu stroge mere zbog pandemije koronavirusa. Anastasija kaže da joj nisu tražili ni PCR test.

- Ovde je dosta opuštenije. U hotelu nosimo maske, ali napolju ljudi normalno funkcionišu. Osećam se slobodno i bez ikakvog pritiska, jer ovde niko ne govori o koroni. Kao da smo izolovani od svega. Čudno mi je što po ceo dan gledam ljude bez maske. Ne znam kako ću po povratku u Srbiju ponovo svuda nositi maske - priča pevačica i dodaje da se pred odmor vakcinisala:

- Revakcinisala sam se pred put u Meksiko i nisam imala nikakvu reakciju. Vakcinacija je trajala nekoliko sekundi, nisam osetila ni ubod. Pre nego što sam odlučila da se pelcujem, raspitala sam se o vakcinama i odabrala sam kinesku. Ali imam prijatelje koji su se vakcinisali nekim drugim i nisu imali nikakav problem. Svi se super osećamo! Sad sam bezbrižnija kad sam među ljudima, jer nemam frku da ću se zaraziti. Pošto sam čula razne teorije zavere, apelujem na sve ljude da se vakcinišu kako bi se konačno sve vratilo u normalu!

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

Ceci se ne sviđaju pesme koje joj nude

Anastasija kaže da se njenoj mami Ceci ne sviđaju pesme koje joj nude kompozitori i tekstopisci i da zato ništa ne snima.
- Ceca bi najviše volela da ima spreman album i da peva na Ušću. Ali nema novih pesama! Njeni standardi su visoki, što je razumljivo, s obzirom na to kakvu karijeru ima. Ono što joj se ne sviđa i što ne oseća neće ni da snima po svaku cenu - kaže Anastasija.
Za razliku od majke, Tasa non-stop radi na novim numerama:
- Snimila sam mnogo pesama, pa ću uskoro izbaciti nekoliko singlova. Kada se vratim iz Meksika, počinjem da snimam spotove.

Dve adrese

Anastasija je iz Meksika potvrdila i našu priču da je sa dečkom Đorđem Kuljićem kupila stan na Dorćolu.

Foto: printscreen instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović

- Istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu, ali se Đorđe i ja nećemo skroz preseliti tu. Bićemo na relaciji Beograd-Novi Sad, jer je on iz tog grada. Ja sam i do sada živela na dve adrese, jedina promena je što neću više biti u porodičnoj kući na Dedinju, već u našem stanu na Dorćolu - završava priču Anastasija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikele

pre 1 godinu

Kad cete vratiti pokradene pare od naroda i drzave?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17