• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2021

20:00

SENIDAH IZBACILA NOVI HIT „REPLAY“ I PORUČILA: IZGLEDA DRUGAČIJE OD  SVEGA ŠTO SAM RADILA DO SADA (FOTO, VIDEO)

Estrada

SENIDAH IZBACILA NOVI HIT „REPLAY“ I PORUČILA: IZGLEDA DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO SAM RADILA DO SADA (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je svojim prvim albumom „Bez tebe” oborila sve rekorde slušanosti, a potom objavila i nekoliko uspešnih singlova, balkanska zvezda Senidah izbacila je novu pesmu i spot „Replay”, kao najavu kreativne saradnje sa čuvenim italijanskim modnim brendom.

Razigrana numera predstavlja pomak od stila na koji su navikli fanovi ove muzičke zvezde, a već prema prvim reakcijama naslućuje se da dugo neće silaziti sa liste naslušanijih pesama u regionu.

Foto: Promo

“Zvuk je drugačiji od svega što sam radila do sada. U pitanju je fuzija džez roka i r’n’b- ja. U spotu sam uspela da dočaram emociju pesme i najbitnije je što se sve lepo uklopilo sa brendom kojeg volim oduvek”, ističe Senidah koja je koautor pesme zajedno sa Bassivity produkcijom.

Prateći video predstavlja pravu modnu i vizuelnu poslasticu. Osim impresivnih kadrova snimljenih na različitim lokacijama u Beogradu, scene obiluju zavodljivim stajlinzima sa potpisom brenda Replay koji savršeno prate atmosferu spota.

Foto: Promo

„Senidah pleni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

“Replay” se od danas može pronaći i na streaming servisima ovde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17