• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

28.05.2021

07:45

DALA SAM OTKAZ NA HEPIJU JER MI DETE JOŠ NE GOVORI! Jovana Jeremić za INFORMER: Zanemarila sam ĆERKU zbog POSLA!

Estrada

DALA SAM OTKAZ NA HEPIJU JER MI DETE JOŠ NE GOVORI! Jovana Jeremić za INFORMER: Zanemarila sam ĆERKU zbog POSLA!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić dala je otkaz na televiziji Hepi!

Ova vest šokirala je javnost jer Jovana poslednje dve godine beleži sjajne rejtinge, međutim ona je za Informer potvrdila da je donela tu odluku i da je ona konačna.

Kako kaže, zbog televizije je zapostavila ćerku Leu, koja sa dve i po godine još nije progovorila, pa želi da ispravi svoju grešku.

- Istina je! Dala sam otkaz na Hepiju. Moram da se posvetim detetu, mnogo sam zanemarila Leu. Nisam provodila dovoljno vremena sa njom, nisam joj posvećivala pažnju i energiju. Malo smo razgovarale. Ništa od onog što sam radila s Leom nije bilo sa zadovoljstvom, već sam samo odrađivala. Svu energiju sam usmeravala na pravljenje jutarnjeg programa - kaže Jovana za Informer.

Jeremićeva smatra da je njena posvećenost poslu dovela do toga da devojčica još ne govori.

- Želim Leu da izvedem na pravi put, posebno hoću da unapredim njene govorne sposobnosti. Mnogo toga sam preskočila u njenom odrastanju zato što sam uređivala "Jutro" na Hepiju. Dopustila sam da je drugi vaspitavaju. Time je trebalo samo ja da se bavim - kaje se voditeljka.

Kako navodi, sa Hepija je odlučila da ode zato što je imala sve više posla.

- Deset godina sam provela na toj televiziji. Ostavila sam im veliki medijski kapital. Počela sam da vodim "Jutro" 28. decembra 2019. godine, kada je emisija imala tri odsto šera, a danas ima 21. Celu sebe sam dala Hepiju, gledala sam ga kao da je moj. Došla su neka vremena kada ja moram da se prilagodim svom detetu. Ljudi moraju da shvate da ja više nisam devojka. Ne mogu da vučem kao što sam vukla nekada kada sam bila sama, bez muža i deteta. Imam pravo da budem žena, iako se uvek postavim kao muškarac.

Foto: Printscreen You Tube

Jovana Jeremić

Jeremićeva kaže da za nju u novinarstvu nema zime, te je sigurna da će vrlo brzo dobiti posao koji će je manje opterećivati i koji će joj omogućiti više vremena sa ćerkicom.

- Ne želim da komentarišem šta će biti u budućnosti ni da li prelazim na drugu televiziju. Posla će uvek biti, posebno za one ljude koji znaju da rade medijski posao. Ja nisam samo klasična voditeljka koja maše sa TV ekrana, ja sam mozak operacije svih projekata koje sam radila i u skladu sa tim ne sumnjam da će za mene biti posla, jer sam dokazala da znam da radim. Sasvim je sigurno da ću u budućnosti biti novinarka i voditeljka jer moram od nečega da živim, ali u skladu sa interesima svoga deteta.

Suprug joj najveća podrška

Jovana Jeremić kaže da joj je suprug Vojislav Milošević najveća podrška.

- On mi je najveća podrška i sada kada sam dala otkaz. Dokazao je da se on nije oženio mnome zbog toga što sam najpoznatije TV lice, već zato što sam dobar čovek. Nisam mu pehar koji je osvojio, već me ceni kao ženu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doca

pre 2 godine

Hvala ćerkici što je više nećemo gledati. Nadam se da će se psihički vratiti u normalu.

SR71

pre 2 godine

Polupismena zena-daaalekooo od novinarke!Ona je za "bunga-bunga zurke"!

dedavram

pre 2 godine

A ja mislio to dete se rodilo govoreći.....

Goran

pre 2 godine

Ne može dete od tebe da dođe do reči. Zsto ne govori.

Saler

pre 2 godine

Daj ćerki da pije vode iz klepetuše, ima da priča više od tebe.

Jovan

pre 2 godine

Sistem njenog rada je da ona postavlja pitanja i da odgovara, a da gost širi ruke i da joj se divi. Ona je malo pametnija kopija Miljane Kulić . Dobro je shvatila da urniše sopstveno dete. Posledice će tek da vidi.

Vns

pre 2 godine

Pored ovakve keve i ne čudi što je jadno dete mutavo...šta ona mučenica može dete da nauči?

Đoka iz Kukuruza

pre 2 godine

У потпуности вас подржавам Јована. Хвала што вас више нећу гледати. Били сте јако добар водитељ програма, да сам мора стално мењати ваш канал. Надам се да ћете дуго уживати са вашом породицом ван јавних екрана. Све најлепше вам желим. ///Ђоле-Ђока

Mesa

pre 2 godine

ova prica za pola srbije a ono pola vucic i eto isti

Savka

pre 2 godine

Hoće li biti procesuirana zbog zanemarivanja deteta?

Božidar Anđelković

pre 2 godine

Jovana Jeremić se nije dovoljno zalagala za "rodnu ravnopravnost", a Soroš & comp. to ne opraštaju.

lik

pre 2 godine

Zar se ne pita, šta će joj dete reći kad vidi slike pre silikonizacije i posle. Reći će: Ti nisi moja mama, moja mama nema pačija usta, jagodice i ne vrišti kad govori. Sa pravom će sigurno konstatovatim, nije dete krivo ako roditelji glume intelektualce zapuštajući decu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija