• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2021

21:45

PRE DVE GODINE NAS JE NAPUSTILA DIJANA MILOJKOVIĆ! Rada poslala poruku koja LOMI SRCE: Najlepša ružo, otišle su tvoje latice, ali ovde nikad nisu izgubile miris!/FOTO/

Estrada

PRE DVE GODINE NAS JE NAPUSTILA DIJANA MILOJKOVIĆ! Rada poslala poruku koja LOMI SRCE: Najlepša ružo, otišle su tvoje latice, ali ovde nikad nisu izgubile miris!/FOTO/

Podeli vest

Rada Manojlović prisetila se misice Dijane Milojković koja je preminula od teške bolesti 2019. godine. Pevačica je podelila dirljivu poruku onih koji su voleli Dijanu i rastužila svoje pratioce na Instagramu.

- Anđele, ne samo danas, ne samo na ovaj datum. Datum koji nikako nismo želeli da nam bude obeležen na ovaj način.. Setimo te se svakog dana. I evo posle dve godine, i dalje ne znamo na koji način da se pomirimo da nas neće više dočekati tvoj osmijeh, tvoja divna slika, tvoja energija, ljubav koju si pružala svima nama, reči kojima ćemo svi da gledamo na život u lepšem smislu. Ali ostavila si trag u svakome ko te poznavao na bilo koji način. Baš trag kakav si želela. A to je da nikad ne posustajemo koliko god tereta da padne na naša leđa. Ni ti nisi izgubila svoju borbu, ti si je izborila. Do kraja. Ali Bogu je jednostavno nedostajao gore neko takav. I otišla si, na neko lepše mesto, tamo gde nema bola, nema ničega što će da te mori. Svi ćemo tamo, jednom. A do tada ti nas čuvaj, čuvaj svoje najmilije, tu si u svakom njihovom treptaju, svakom dahu. Najlepša ružo, otišle su tvoje latice ali ovde nikad nisu izgubile miris - piše u potresnoj objavi.

Foto: printscreen instagram

Radina objava

Podsetimo, Dijana je umrla od karcinoma 22. jula 2019. godine. Ona je dospela u središte interesovanja domaće javnosti zbog svog nesvakidašnjeg odnosa prema karcinomu, budući da ju je borba sa ovom opakom bolešću pretvorila u motivacionog govornika i nekoga na koga se ugleda na hiljade ljudi.

Ona se neumorno trudila da vlastitim primerom ulije nadu svima onima koji su u istoj ili sličnoj situaciji. Inače, Milojkovićeva je bila u vezi sa Stefanom Karićem, učesnikom Zadruge.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17