• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

04.08.2021

22:30

KOMŠIJE MARIJE KILIBARDE OTKRILE KAKVA JE VODITELJKA PRIVATNO: Glasna je i BUČNA, dečko joj NOSI KESE iz nabavke... A evo kako se ponaša u KAFIĆU!

Estrada

KOMŠIJE MARIJE KILIBARDE OTKRILE KAKVA JE VODITELJKA PRIVATNO: Glasna je i BUČNA, dečko joj NOSI KESE iz nabavke... A evo kako se ponaša u KAFIĆU!

Podeli vest

Susedi lepe voditeljke Marije Kilibarde otkrivaju da je u kraju svakodnevno viđaju bez glamura i scenske šminke, da zrači pozitivnom energijom kao i da je do ušiju zaljubljena u partnera Branislava Baneta Vučelića koji joj često donese cveće.

Čuvena televizijska voditeljka Marija Klibarda stanuje nedaleko od samog centra prestonice, a komšije otkrivaju da je i kad se kamere ugase puna pozitivne energije i vedrog duha.

- Marija je uvek lepo raspoložena, na kraju ulice možemo da je čujemo kako se smeje. Glasna je i bučna, ma pravi ortak. Super je što živi u mom kraju, meni je ona najbolja voditeljka - kaže nam dečko koji je izlazio iz zgrade nedaleko od Marijine, a u obližnjem kafiću otkrivaju da im je Kilibarda redovna mušterija:

- Svrati često, voli ceđene sokove da popije i ne libi se da ostavi bakšiš. Uopšte nije zahtevna i ne traži neki poseban tretman, nikad se nije ponašala kao zvezda i na tome joj svaka čast.

Starija gospođa je o voditeljki pričala kroz osmeh i otkrila je da sa Marijom često viđa i njenog dečka, Branislava Baneta Vučelića.

- Pravo da vam kažem, u prvi mah nisam ni znala da je to Marija, viđala sam lepu i uvek nasmejanu devojku, ćerka mi je otkrila ko je. Ne šminka se preterano, prirodno je lepa, i za šetnje po kraju ne nosi ta glamurozna izdanja sa televizije. Svaki dan se javi, znam da je imala koronu i tih dana je poštovala sve propise izolacije, nije mrdala, a mi smo se nadali da će da ozdravi brzo - priča ona i dodaje:

- Sjajno je vaspitana i uvek je u nekom pokretu. Nikad nisam čula da se ovde nekome zamerila ili da se sa nekim posvađala. Živim dve zgrade od nje i poznajem joj prve komšije, za nju ćete čuti samo reči hvale. Kažu da je zaljubljena, da joj dečko stalno dolazi i da se vidi da je srećna. Njega vide kako joj nosi kese iz nabavke, cveće, mladi su i vole se. Marija voli da se druži, ugosti često prijatelje pa se vesele. Nije previše kućni tip, šeta često, a voli i da putuje, sretnemo je ispred zgrade sa koferima. Stariji ljudi je često zapitkuju o nekim poznatim ličnostima, ona ima strpljenja, svima nam odgovori, ljubazna je i kulturna.

Marija u javnosti retko spominje brak sa Vladimirom Radmanovićem, koji je trajao godinu dana, 2017. godine su se razveli. Starija gospođa koja živi u ulici lepe voditeljke kaže da je celom susedstvu drago što je ona ponovo pronašla sreću:

- Iz novina smo saznali da se razvodi od Vladimira, on i nije bio za nju. Viđali smo je tužnu i utučenu, što na nju uopšte ne liči, stvarno je vesele prirode. Drago mi je što se ponovo zaljubila, bilo je vreme da pronađe svoju sreću!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija