• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - A. S.

13.08.2021

07:50

MILICU PAVLOVIĆ NA DAN ROĐENDANA ISPALIO DEČKO! Pevačica organizovala gala slavlje na koje nije došao vaterpolista Nikolas Saveljić!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MILICU PAVLOVIĆ NA DAN ROĐENDANA ISPALIO DEČKO! Pevačica organizovala gala slavlje na koje nije došao vaterpolista Nikolas Saveljić!

Podeli vest

Pavlovićeva najavljivala da će proslava njenog 30. rođendana ličiti na svadbu, pa su je svi zapitkivali gde je nestao "mladoženja" Nikolas Saveljić

Milica Pavlović je za 30. rođendan napravila gala žurku, na koju nije došao njen dečko Nikolas Saveljić! Pevačica i vaterpolista, inače sin fudbalera Niše Saveljića, zajedno su već godinu dana, pa su mnogi očekivali da će mladi Crnogorac biti pored svoje devojke u restoranu na Kalemegdanu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Pavlović

Pošto je slavljenica najavljivala da će njen rođendan ličiti na svadbu, svi su se pitali gde je nestao "mladoženja"! Milica je na sve načine pokušavala da izbegne odgovor zašto ju je dečko ispalio.

- U horoskopu sam lavica i sebična, pa bih volela da pričam samo o sebi. Sami zaključite da li je tu gost iz Crne Gore... - pravdala se Milica, koja je na žurci nosila toliko kratku haljinu da joj se video donji veš!

Iako je napunila 30, pevačica ne žuri da se uda i zasnuje porodicu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Pavlović

- Nisam udavača! Sve će doći u svoje vreme... Emotivno sam ispunjena, ali sam i fokusirana na karijeru. Megaloman sam, imam ozbiljne planove, ali ću pričati o njima kad ih ostvarim. Ponosna sam na sebe jer imam uspešnu karijeru, sjajne albume, publiku, nastupe, ušla sam i u preduzetničke vode... Ipak, tu se moji ciljevi ne završavaju - poručuje "seksi senjorita".
Milica veruje da su za njen uspeh najzaslužniji baka Rada i deda Vladimir, koji su je odgajali u selu Gornji Bunibrod kod Leskovca.

Foto: instagram/senoritamilica

Milica Pavlović

- Nisam pravila velike greške u životu jer su me vaspitali Vladimir i Rada, koji su divni ljudi. Mnogo su se žrtvovali, pa nisam smela da ih obrukam. Iako sam odrasla u maloj sredini sa bakom i dekom, pokazala sam da takva deca ne moraju da postanu propaliteti, već uspešni ljudi! Najponosniji su bili kada izađu na ulicu i ljudi im kažu: "Vaša Milica je sjajna" - završava priču pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija