• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2021

21:47

STOJA IDE U TURSKU NA OPERACIJU! Pevačica MENJA IZGLED - progovorila o svemu PRED KAMERAMA: Smem da jedem još mesec i po dana...

Estrada

STOJA IDE U TURSKU NA OPERACIJU! Pevačica MENJA IZGLED - progovorila o svemu PRED KAMERAMA: Smem da jedem još mesec i po dana...

Podeli vest

Pevačica Stoja Novaković otkrila je pred kamerama emisije "Premijera" da će otputovati u Tursku kako bi posetila plastičnog hirurga i promenila svoj izgled.

- Biće vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istanbul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedna od najjačih u Evropi, tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam posle toliko godina, prosto, meni to nije problem. Volim da lepo izgledam. Potrudiću se, imam pravo da jedem još mesec i po dana - rekla je Stoja i dodala:

- Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne interesuju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila imaću, ja sam ovakva kakva jesam, mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe - zaključila je Stoja u "Premijeri".

Podsetimo, Stoja je nedavno napravila haos na društvenim mrežama kada je objavila tizer za novu pesmu, te su mnogi došli do zaključka da sa pevačicinim licem nešto nije kako treba, a kao razlog njenog "natečenog" izgleda fanovi su okrivili botoks.

Mnogi su prokomentarisali Stojin izgled, te su usledeli žestoki komentari:

"Fuj, uništila si se botoksom", "Stojo, šta ti bi, ne ličiš na sebe", "Ona se izobličila načisto" - bili su samo neki od njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17