• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bilje i zdravlje/Informer.rs

23.09.2021

09:24

ONE SU MU BILE CEO SVET! Nenad Nenadović i Snežana su bili SRODNE DUŠE, a GEST ćerke mu je promenio ČITAV ŽIVOT!

TV Pink printscreen

Estrada

ONE SU MU BILE CEO SVET! Nenad Nenadović i Snežana su bili SRODNE DUŠE, a GEST ćerke mu je promenio ČITAV ŽIVOT!

Podeli vest

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u 57. godini od posledica koronavirusa.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu. Jana je mlada balerina, dok je Mina krenula očevim stopama.

Supruga Nenada Nenadovića retko se pojavljivala u javnosti. Njih dvoje su bili u skladnom braku od 1994. godine, držali su i školu glume.

 

 

Prepoznatljiv je gotovo svim generacijama, mada najviše po ulogama u dečačkom uzrastu, a među poslednjima je uloba Brunera u seriji "Igra sudbine". Nenad Nenadović bio je i upravnik beogradskog pozorišta “Boško Buha”, odakle je otišao po sopstvenoj želji, kako je tada rekao "iz zdravstvenih razloga"!

- Nije mu prijalo što je pune tri godine zapostavljao porodicu i zdravlje, nervirajući se "i jedući po ceo dan pice i hot-dog". Kao od šale nataložio je i desetak kilograma viška.- Kap koja je prelila čašu bio je pismeni zadatak moje starije ćerke Jane na temu "Šta vas sekira", u kojem je napisala `kada tata ode na posao i nema ga po ceo dan, a vrati se jako nervozan". Sutradan sam dao ostavku na upravničko mesto. Bilo je to moje otrežnjenje i ozdravljenje cele porodice. Ponovo smo bili ona srećna družina – moja supruga Snežana je balerina i glumica, ja glumim i režiram, a i ćerke Jana i Mina su glumice.

Foto: TV Pink printscreen

Nenad Nenadović

- Snežana je balerina, ali je od porođaja nešto manje angažovana u struci. Tu ljubav prenela je i na ćerke, pa i u kući imaju ogledalo preko celog zida, gde ih uči prvim pokretima - govorio je Nenad.

- I ishrana je pod palicom moje supruge: dosta povrća i voća, riba najmanje jednom nedeljno, a drugo meso u manjim količinama. Slatkiši su ograničeni. Ona jede sve, ali umereno, na svaka 2 sata kao beba. Samo ja ponekada izmaknem kontroli, pa pojedem malo više mesa. Sa koka kole sam se skinuo i zgrešim samo o prazniku, da mi pomogne u varenju malo veće količine hrane - uvek je s ljubavlju pričao o supruzi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija