• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

28.09.2021

17:16

SKANDAL KOJI JE POTRESAO BALKAN! Željka Šašića optužila bivša devojka da ju je MALTRETIRAO, a njegov odgovor je sve ŠOKIRAO!

Estrada

SKANDAL KOJI JE POTRESAO BALKAN! Željka Šašića optužila bivša devojka da ju je MALTRETIRAO, a njegov odgovor je sve ŠOKIRAO!

Podeli vest

Pevač Željko Šašić našao se u centru skandala kada ga je bivša devojka Katarina Lazić, optužila da ju je maltretirao.

Svemu tome prethodilo je medijsko prepucavanje oko ukradenog Katarininog auta, za šta je optužila Šašića, svog bivšeg. On joj je zapretio sudom, a potom je rešila da otvori dušu o životu s pevačem i tom prilikom je iznela šokantne detalje.

- Napustila sam Željka kada sam bila svesna toga da više ništa ne želi da uradi za mene. Ponašao se kao da se ceo svet vrti oko njega, svako veče nam je bila puna kuća ljudi. Dolazilo mu je društvo, pijančili su do jutra, od buke i dreke nisam mogla da spavam i radim. Kad pričam o poslu, govorio je: "Šta ćeš ti da radiš, mi nemamo ništa od tvog posla", hteo je da budem kod kuće i da ništa ne radim. Hteo je da me ponizi u svakom trenutku. Malo je falilo da dignem ruku na sebe u trenutku kad sam bila najtužnija. Bila sam depresivna jer sam trpela torturu, o kojoj niko ništa nije znao. On je generalno kukavica, ali, kad su žene u pitanju, glumi da je jak. Da je neki otac, ostao bi uz ćerku Sofiju, povukao bi je sa sobom, borio bi se, ali je odustao. Nije se borio. Trpela sam njegove depresije, probleme sa anksioznošću, išla sam čak i na tezge da ga bodrim da mu bude lakše. Sve sam radila da budem dobra supruga, a on sve da me ponizi. Ne znam ni sama kako sam tako mlada uspela da istrpim sve s njim. Kad smo se rastali, nastavili smo da se čujemo, prijateljski smo pili kafe i verujem da ljudi treba da ostanu dobri i posle rastanka. Taj odnos me je gušio i na kraju sam se spasla - ispričala je Katarina.

 

 

Šašić nas je saslušao, međutim nije bio raspoložen da govori o ovoj temi.

- Znate kako, u vožnji sam, nemam sada vremena da pričam a i, pravo da vam kažem, ne znam šta bih vam rekao na te gluposti. Stvarno nemam komentar kada je ta tema u pitanju, neću ništa komentarisati, a i šta reći na sve to. Izvinite, prijatan dan - rekao je Šašić.

Foto: TV Pink printscreen

Željko Šašić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija