• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Novosti/Informer.rs

03.10.2021

12:00

Dolazila je u kuću i htela dete da mi uzme! Silvana Armenulić imala je turbulentan život, pretukla je ljubavnicu svoga muža, a njena izjava nakon toga je sve iznenadila!

Estrada

Dolazila je u kuću i htela dete da mi uzme! Silvana Armenulić imala je turbulentan život, pretukla je ljubavnicu svoga muža, a njena izjava nakon toga je sve iznenadila!

Podeli vest

Legendarna pevačica Silvana Armenulić pre 45 godina tragično je nastradala u saobraćajnoj nesreći, vodila je buran život zbog koga je često punila naslovne strane.

Naime, njen brak sa bivšim teniserom Radmilom Armenulićem privlačio je veliku pažnju, a mnogi su joj zameriali što je detalje iz privatnosti iznosila javno.

- Tri godine sam se skrivala i patila, ali drugi su počeli da čačkaju po mom životu - govorila je Silvana za "TV Novosti", a prenosi "b92.net".

Foto: Printscreen You Tube

Silvana Armenulić

- Ništa ja nisam pričala, ja sam se samo branila i borila protiv takvog života. Ljudi su čitali i pisali onako kako su to i shvatali. Ništa tu ne mogu da izmenim. Pokušaću da svoj dalji život bude samo moj... Ali, teško - dodala je tada.

Početkom leta 1971. godine obelodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede.

- Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je 'propustila kroz ruke' da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas leči - pisalo se tada.

- Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme - govorila je Silvana, koja je u braku sa Radmilom dobila ćerku Gordanu.

Silvana je ispričala svoju verziju.

- Htela sam da pristanem na razvod, jer više nisam mogla da izdržim razna mučenja i intrige koje mi je priređivala. Ali kad sam čula kako kuje planove da Gordanu odvede u Nemačku, gde je živela sa Radmilom, odlučila sam da sa njom porazgovaram, da joj kažem da ću dati razvod braka, samo da dete i mene ostave na miru. Šta je meni tada rekla nije za novine. Mnogi njeni rođaci i prijatelji pretili su mi svakodnevno. Jednog jutra neko zvoni, provirim, i vidim dva nepoznata čoveka. Otvorim vrata i pitam koga traže. Kažu - Radmila. Kad se Radmilo pojavio, počeli su da mu prete. Bili su to, kako sam kasnije saznala, očuh i zet. Došli su, rekoše, da se obračunaju sa mnom što ne dam razvod braka. U jednom trenutku njen očuh zasuka rukave i poče da viče: "Ja ću da ti nagrdim lice. A znaš kako? Slomiću flašu, pa ću njom da te izgrebem." - ispričala je svojevremeno pevačica.

Foto: Printscreen You Tube

Silvana Armenulić

O daljem toku događaja, Leposavina verzija je bila nešto bogatija detaljima:

- Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Posle dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin "kapri" i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni.

Sutradan u bolnici "Dragiša Mišović" Leposava Jankov je dobila uverenje o teškim telesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

- Ona nikakvu kragnu nije nosila - pričao je Radmilo Armenulić:

- Dobro znam, jer je otputovala sa mnom u Nemačku i tamo igrala tenis. Svake večeri smo išli u klubove i plesali. Ona voli bit-igre. Skakala je, a o povredi ni reči.

Foto: Informer

Silvana Armenulić peva

- Neverovatno je da je ona čekla da prođe tri meseca, pa tek onda da tuži. Ustvari, ona je očekivala moju reakciju, da li ću da se vratim Silvani ili da se razvedem - objašnjavao je Radmilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija