• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: pink.rs/informer.rs

16.10.2021

12:58

SVAKI MOJ POTEZ JE PRORAČUNAT! JEDNA SE OTEGLA, DRUGA SE PROTEGLA!  Jovana Jeremić otkrila NOVE ŠOK detalje o AFERI  Tanje Savić i POLITIČARA

Instagram/jovanajeremicmilosevic

Estrada

SVAKI MOJ POTEZ JE PRORAČUNAT! JEDNA SE OTEGLA, DRUGA SE PROTEGLA! Jovana Jeremić otkrila NOVE ŠOK detalje o AFERI Tanje Savić i POLITIČARA

Podeli vest

Popularna voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u jutarnjem programu Tv Pink nekadašnjeg zadrugara Marka Đedovića, a razgovarali su o aferi koja potresa estradu

Jovana i Marko su komentarisali aktuelnu temu , a to je tajna veza između Tanje Savić i i gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, koja je nedavno isplivala na videlo.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Jovana Jeremić

- Nakon moje izjave u "Paparaco lovu", ja sam potpuno spontano otkrila kolegi nešto što sam ja čula, nastao je haos. Kolege su stvarno istažile, skidam kapu, a vezano je naravno za ovu aferu mladog bosanskog političara i pevačicu iz Srbije. Ko je taj političar, a nije Dodik? Šta se tu događa, odakle Tanja Savić u celoj toj priči - pita se Jovana, na šta se ubacuje Đedović.

- Zanimljivo je da Tanja tvoju priču nije demantovala. Čitao sam njene izjave, rekla je samo da ima pravo na privatni život, ali bilo je vrlo pristojna, što mi se jako sviđa kod nje, zato što su joj mediji u jako teškoj životnoj situaciji bili na njenoj strani i pomogli joj, lep odnos ima trenutno prema medijima i to mi se jako sviđa - rekao je Marko.

- Tanja je dobar čovek, ja je izuzetno volim, ali i ne može da me demantuje, možda ja izgledam šašavo, ali ja nikad nisam izašla pred ovaj objektiv sa netačnom informacijom. Sve ono što sam izgovorila bilo je tačno. Ne možeš da demantuješ Jovanu Jeremić, bolje da si se uhvatio za dalekovod nego za Jovanu Jeremić, to je poruka - rekla je Jovana kroz smeh.

- Meni je on kao osoba koja se bavi politkom interesantan momak, ali se neke stvari moraju ispitati. Vidi se da voli estradu. On je neko ko je eksremno interesantan i čuo sam da dobro vodi svoj posao kao gradonačelnik Banjaluke. Čovek lepo izgleda, što da ne, mangup - zapaža Marko kroz smeh, pa dodaje:

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Marko Đedović

- Ja ne bih bio ja da nisam kopao i istraživao, a izvor vrlo blizak njemu tvrdi da mu devojka za koju mediji govore da mu je devojka mu je u stvari drugarica, sa kojom on izbegava ovakvu vrstu medijske pažnje. Tamo se bliže i izbori, ali mislim da njemu ovakva vrsta popularnosti ne može oduzeti bilo šta u političkoj karijeri. Setimo se svi da su veliki političari uvek imali svoje omiljene pevačice, zvezde - rekao je Đedović.

- Imam ja jednu moju rečenicu, Jovaninu mudroliju... "Državnici vole novinarke, a političari estadne umetnice" - kaže Jeremićeva.

- Svaki moj potez je proračunat, ovo je šoubiz, ko hoće da bude zvezda u poslu, mora da se bavi šoubiznisom. Ko hoće da bude tehničko osoblje, može i to, sve može. Ja gledam da sve bude pozitivno, ovde nema negativne konatacije, niko nije ugrožen. Ona je bila slobodna, on je bio slobodan, e sad što je on bio u vezi, Bože moj, jedna se otegla, druga se protegla, nije oženjen. Pa i da jeste, ljubav je u pitanju - zaključila je Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nekonebitan

pre 2 godine

Draga Jovana, veoma si simpaticna i uporna ali, nije lepo niti novinarski razotkrivati privatni zivot bilo koga ko sam ne zeli da sa javnoscu podeli nesto iz svog privatnog zivota. - Ja licno nisam za to da se karijera gradi otkrivajuci neke emotivne veze i privatni zivot poznatih licnosti, to je veoma nekuluturno a posebno u porodicama koje imaju decu, veoma stresno. Svaka punoletna osoba ima pravo da svoj zivot zivi onako kako smatra da treba ali niko nema pravo javno iznositi tudje tajne.

Rade

pre 2 godine

Ova bre seljančura, svima držala sveću, sve videla i sve zna... Auuuuuuuuuu ! ! ! ! ! ! Aman bre dosta više, sa njom ! ! ! ! !

AS

pre 2 godine

KAD OVA JOVANA PUKNE, SMRDEĆE DALEKO, DALEKO. MNOGO JE NADUVANA.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija