• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.11.2021

13:45 >> 13:47

Oglasio se i Lečić: Sreo sam se sa Milenom i izvinila se, ali NISAM HTEO DA TO IZAĐE U JAVNOST!

Estrada

Oglasio se i Lečić: Sreo sam se sa Milenom i izvinila se, ali NISAM HTEO DA TO IZAĐE U JAVNOST!

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić rekao je za Kurir da je istina da mu se koleginica Milena Radulović izvinila, ali da on nije hteo da to iznosi u javnost

Branislav Lečić je dodao da se duboko izvinjava koleginici Mileni Radulović zbog toga što se nformacija o njihovom susretu pojavila u medijima. 

- Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu. Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali - kazao je Lečić za Kurir nakon što se u medijima pojavila informacija da mu je Milena prišla i navodno rekla "Leko, izvini znam da je Danijelina optužba lažna".

Foto: Aleksandar Jovanović

Podsetimo, u međuvremenu se oglasila i sama Milena Radulović i demantovala svoje navodno izvinjenje Branislavu Lečiću


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 2 godine

Ej komprosto, toliko si zaljubljen u sebe, da ti niko nije bitan. Tvoja arogancija, koja je korišćena u filmovima, jer režiseri za određene uloge biraju karaktere koje su prepoznali, isplivala je na videlo u ovim godinama. Da se podsetimo, urlikao si na Terazijskoj česmi verujući da će to doneti politički dobitak. Iskreno nisi za politiku jer bi tolia količina ega uništila državu, tj bio bi diktator. Verujem da si potuljeni silovatelj, jer sam godinama radio sa ljudima i psihologija koju sam pored ostalog izučavao daje mi za pravo da pomislim da si potencijalni napasnik. Treće drznuo si se da otmeš DS i kada ti nije uspelo (po meni uz sve zamerke koje imam, na žalost jer ovi na čelu DS su duplo golo), ali si ipak podvio rep. Molim te smanji doživljaj.

mitta

pre 2 godine

MITO,BRAVO.NJEGOVA AROGANCIJA I FIZIOGNOMIKA KORISCENA JE ZA PERFIDNE,KVARNE LIKOVE...NARAVNO DA JE SILOVAO ...DANIJELA NE LAZE,KAO NI MILENA...A DA MU SE IZVINJAVALA ,NIJE,LAZE SVE.

Raka

pre 2 godine

Dobar nam sad ministar iz 2000ih. Volimo ga. Dotakli smo dno zivota.

Teodor

pre 2 godine

Čuj ovo: "nije hteo". Pa kad nisi hteo, što si sad pritvrdio da ti se, navodno, izvinila i tako devojku dezavuisao. Jer ona kaže nešto sasvim drugo.

Branko

pre 2 godine

NIsam hteo da izađe u javnost, ali si nekako ipak rekao i izašlo u javnoost, koji g.v.ar . Nikad mi se nije sviđao.

Duska

pre 2 godine

Jeste, silovao je. Ima i drugih koje jos uvek cute.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17