• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

02.12.2021

21:30

NOVI RAT NA ESTRADI! Marina Visković otkrila da je Saša Mirković ucenjuje za 400.000 EVRA, on joj ZAPRETIO: Ne bih voleo da iznesem ISTINU o njenom "PORODIČNOM PRIJATELJU"!

Estrada

NOVI RAT NA ESTRADI! Marina Visković otkrila da je Saša Mirković ucenjuje za 400.000 EVRA, on joj ZAPRETIO: Ne bih voleo da iznesem ISTINU o njenom "PORODIČNOM PRIJATELJU"!

Podeli vest

Estradni menadžer Saše Mirkovića izazvao je nesvakidašnji potres na javnoj sceni kada je prošle nedelje gostovao u jednoj emisiji.

Dovoljno je bilo da producent u jednoj rečenici pomene da je "jedna pevačica pokušala da ga zastraši oženjenim ljubavnikom koji je po profesiji general", nakon čega su mnogi počeli da nagađaju i kojoj osobi je reč. Mediji su juče preneli da se radio o Marini Visković, nakon čega se ona oglasila i iznela svoj deo priče.

- Sa gospodinom Sašom Mirkovićem potpisala sam ugovor pre nekoliko meseci, a on nijednu stavku ugovora nije ispunio. U moju karijeru nije jedan cent uložio, nikakvu korist nisam ostvarila, naprotiv, naneta mi je materijalna a sada i moralna šteta od njega. Znači, još jednom odgovorno tvrdim da jedan dinar od gospodina nisam uzela. Kada sam videla da interes za dalju saradnju ne postoji, zamolila sam ga da stavimo tačku na dalje poslovanje, što je on odbio, uz obrazloženje da mu dugujem 400.000 evra. S obzirom na činjenicu da ovo nije robovlasničko društvo i da ne postoji osnova za dugovanje od četiri, a kamoli 400.000 evra, rešila sam da stanem na put ucenama i potražim pravdu na sudu - napisala je pevačica i osvrnula se na njenu navodnu aferu sa oženjenim generalom.

Foto: Beta

Saša Mirković

- Što se pomenutog generala u tekstu tiče, to je moj porodični prijatelj koji može otac da mi bude i s kojim sam na vi. Kao prijatelj moje porodice obratio se gospodinu Mirkoviću ljudski, uz želju da pomogne meni i mojim roditeljima, što je dotični odlučio da iskoristi u marketinške svrhe. Medije ću nakon završetka sudskog postupka obavestiti o svim detaljima presude, kao i strahovitim ucenama i udarima na moju ličnost i porodicu, uz zastrašivanje i pozivanje na predstavnike vlasti ove države - navela je Marina.

Foto: printscreen instagram/marina_viskovic_official

Marina Visković

Nakon njenog obraćanja pozvali smo Mirkovića, koji je ostao pri onome što je već rekao.

- Očigledno je Marina pomešala opet alkohol i tablete. Dosad se nisam bavio njenim privatnim životom ni na koji način, ali jesam profesionalnim. I onog trenutka kad je pomislila da može da radi divlje nastupe i uzima keš meni iza leđa, bez ugovora, faktura i plaćenih poreza, rekao sam joj da to ne piše u ugovoru. Umesto da se smiri, ona je pribegla tome da me pozivaju lažni generali koje je postavila Dijana Hrkalović da pokušaju da me zastraše. Očigledno Marina misli da zato što ima novog "dečka", kako ona kaže, može da radi šta hoće. Vreme mašina za mlevenje ljudskog mesa u Srbiji je prošlost, tako da bih joj posavetovao da ode u svoju producentsku kuću i pokuša na svaki način da se izvini, inače će pravni tim "Hajpa" stvarno podneti tužbu protiv nje - izjavio je Saša i napomenuo da će izneti sve što zna o Viskovićevoj ako ga bude izazvala.

Foto: Zoran Sinko

Saša Mirković

- Ja sam menadžer samo Aci Lukasu, a svi ostali izvođači u "Hajpu" imaju svoje menadžere, koji se bave njihovim karijerama. Ne bih voleo da me Marina isprovocira da iznesem svu istinu o njoj i njenom "porodičnom prijatelju", kog je upoznala nekoliko dana pre njegovog dolaska kod mene na posao i predstavio se kao njen dečko - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija