• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

06.12.2021

15:02

GOBELJA ZA ŽENIN POROĐAJ ISKEŠIRAO 4.000 EVRA! Evo šta će sve dočetkati Katarinu Grujić u PORODILIŠTU, OVAJ DETALJ je POSEBNO ZANIMLJIV!

Estrada

GOBELJA ZA ŽENIN POROĐAJ ISKEŠIRAO 4.000 EVRA! Evo šta će sve dočetkati Katarinu Grujić u PORODILIŠTU, OVAJ DETALJ je POSEBNO ZANIMLJIV!

Podeli vest

Pevačica Katarina Gobeljić čeka svoje prvo dete sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Bračni par će dobiti ćerku kojoj su odabrali ime Katja, a porođaj će se obaviti u jednoj privatnoj bolnici.

Foto: printscreen

Marko i Katarina

Izvor blizak mladoj pevačici otkriva da je sve spremno i da njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao - rekao je izvor i dodao da je Gobeljićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Katarina i Marko

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja - tvrdi izvor i dodaje:

Foto: printscreen

Katarina Grujić

- Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata.

Kaća Grujić je za kliniku i doktora koji će je poroditi preporuke dobila od Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana. "One su se upoznale preko svojih muževa, a kada joj je ispričala svoja iskustva s ovom klinikom i doktorom koji ju je porađao, Kaća se nije dvoumila ni trenutka", završava izvor blizak pevačici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tipična splavarska prenemaganj

pre 2 godine

Kakva nega,kakvi tretmani????? Ima da je iseku kao prase, za 25 min u Medigrupu i uzmu joj 6000€, a prodaju priču o lošem ctg-u i sl. Zabole ih za nju, mišiće, šivenje i zdravlje. Nema dr vremena da se smara! A i ovako je 2-3000 više! A ona će da nam se popne na glavu tim trabunjanjem i dramom... A u stvari 1) neće da se "smaraju" satima u normalnom porođaju, 2) neće da ih i malo boli(bez obzira na epidural), 3) neće da im se"razvuče sredstvo za rad"! A za bebu? Zabole ih....t.j.zabole siterku koja je već bukirana!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17