• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2021

15:53

KIJIN NOVI ALBUM KOŠTA KAO STAN U TURSKOJ! A evo šta je rekla o EKSPLICITNIM SCENAMA /VIDEO/

Informer

Estrada

KIJIN NOVI ALBUM KOŠTA KAO STAN U TURSKOJ! A evo šta je rekla o EKSPLICITNIM SCENAMA /VIDEO/

Podeli vest

Pevačica Kija Kockar promovisala je novu pesmu koja nosi simboličan naziv "Da li si dovoljno lud da meni kažeš ne"

- Osećam se fenomenalno, žao mi je što vas nisam dočekala sve ove godine kada ste dolazili ali sada ću sve da nadoknadim - Rekla je Kija.

Novinarka je nju pitala da li je istina da je bankrotirala, na to je Kija odgovorila:

"Jedino ako Saša i ja imamo isti račun"

Rekla je da nije u svađi sa njenim bivšim menadžerom, često se kritikuju ali nisu u svađi.

"U ljubavi, trenutno sam "SINGLE", teško je naći dečka ali sam još mlada. Imam 32 godine i ne plašim se da budem majka u tim godinama".

- Ceo album košta kao stan u Turskoj, vrlo sam zadovoljna albumom i dobila sam više nego što sam tražila, a pogotovo sam zadovoljna što sam dobila slobodu da biram saradnike i za pesme i za spotove i što sam dobila slobodu da ja sama režiram spotove i da radim sve. Rekao mi je Saša nakon što sam sve uradila za svoje spotove, imenujem te za direktorku svega - rekla je Kija.

Foto: Informer

Kija i Aca Lukas

"Ako je Saša oduševljen, znači da sam uradila pravu stvar"

- Po meni nema ništa eksplecitno oko mog spota, imam informacije da je ljudima eksplecitno ali ništa se ne vidI i neka pogledaju spot. Vidi se prelepo žensko telo - rekla je Kija.

Pevačica je otkrila svoje planove za budućnost.

"Želim da kupim još jedan stan u Turskoj, u Alanji gde se nalazi i trenutni"

Kija nije želela da daje komentare o rijalitiju Zadruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17