• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.12.2021

13:44

EVO KO JE KRISTINA KIKI ĐUKIĆ! Vest da je preminula potresla je javnost, a detalje iz njenog privatnog života malo ko zna!

printscreen instagram/kikax3

Estrada

EVO KO JE KRISTINA KIKI ĐUKIĆ! Vest da je preminula potresla je javnost, a detalje iz njenog privatnog života malo ko zna!

Podeli vest

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić postala je popularna preko onlajn drama, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada devojčica oduzela je sebi život, prenose domaći mediji.

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić preminula je sinoć, kako je objavljeno na njenom zvaničnom Instagram profilu. Bila je jutjuberka, influenserka i gejmerka, a imala je samo 21. godinu, više o tome pročitajte OVDE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu.

Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. 

Za Kristinu su svi čuli kada je ušla u sukob sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Oni su tada, zajedno gostovali u Jutarnjem programu Prve televizije i posvađali se pred kamerama.

- U suštini dobijam pretnje i uvrede od male dece, ne shvatam ništa lično i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je neko njegov fan i možda mi nešto uradi … možda je bolje da ne izlazim iz kuće - izjavila je ona jednom prilikom za „Blic“ nakon rasprave sa jutjuberom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bg

pre 2 godine

Jako bistro dete em izabere srednjezalosne skole em promasi skolu , uzas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija