• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

17.01.2022

15:51

ZAŠTO ĆUTITE? Milica Pavlović isprozivala tenisere koji nisu podržali Novaka Đokovića: Sada verovatno slavite!

informer/reuters

Estrada

ZAŠTO ĆUTITE? Milica Pavlović isprozivala tenisere koji nisu podržali Novaka Đokovića: Sada verovatno slavite!

Podeli vest

Najbolji teniser na svetu danas je doputovao u Srbiju, a dok ga njegove kolege ne brane, pevači su na njegovoj strani.

Popularna pevačica Milica Pavlović besna je na proslavljene tenisere koji nisu stali u odbranu Novaka Đokovića i zapitala ih zbog čega sada ćute:

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

- Sada verovatno tajno slave njegove kolege koje igraju na Australian "zatvorenom" turniru, jer "otvoren" nije sigurno. Ovo vam je jedina šansa da možda pobedite, zato ste i ćutali. Kakva sramota! - poručila je Milica preko Instagrama.

Foto: informer/reuters

Mnoge javne ličnosti podržale su Novaka, a među njima i Nikola Rokvić.

- Raduj se!!! Radujmo se! Bitna stvar koju sam naučio od jednog mudrog čoveka: “ Kada nije po tvojoj volji, tada treba najviše da se raduješ, zahvaljuješ, tu se zadobija blagodat Božija. Raduj se, jer nije po tvojoj volji, time svoju volju prepuštaš Božijoj. I ma koliko bilo to teško, moramo pokušavati i truditi se da to dostignemo, jer ništa nije bez dopuštenja Njegovog! A kada to uspemo, na sledećem koraku nas čeka velika nagrada… verujte, radi - napisao je Nikola Rokvić na svom Instagram profilu.

Foto: REUTERS/Christopher Pike

Novak Đoković

Podsetimo, Đokoviću je ukinuta australijska viza, a nakon što je sud odbio njegovu žalbu na drugo ukidanje vize od strane imigracionog ministra Aleksa Hoka, Novak je deportovan i danas u podne je stigao u Srbiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Svaka čat Milice na javoj primedbi i kritici ostalih tenisera koji nisu podržali Novaka. Novak je uvek svima pomagao . Svi koji su otšli u Australiju su trebali da ga podrže pa ili bi svi ostali ili otišli a ne samo Novak, Ovo je nauk svima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija