• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DW.com/Informer/D. I.

20.01.2022

10:15

ŠABANOV UBICA S KAPULJAČOM UŠAO U SUDNICU, ŠAULIĆI SE SUOČILI S NJIM! Počinje suđenje za smrt kralja narodne muzike!

printscreen

Estrada

ŠABANOV UBICA S KAPULJAČOM UŠAO U SUDNICU, ŠAULIĆI SE SUOČILI S NJIM! Počinje suđenje za smrt kralja narodne muzike!

Podeli vest

Suđenje za smrt kralja narodne muzike i njegovog klavijaturiste upravo je počelo u nemačkom gradu Giterslohu.

Šaban Šaulić izgubio je život pre tri godine prilikom povratka sa nastupa, kada je poginuo i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, a teško povređen kum Slobodan Stojadinović.

Foto: printscreen

Počelo suđenje, Goca sa decom stigla u sudnicu

Čitava porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvuju suđenju koje izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

Foto: Tviter

Alsin Levent se krio ispod kapuljače

Suđenje bi moglo danas da bude okončano, budući da je Turčin Alsin Levent priznao krivicu.

 

 

On je u sudnbicu ušao sa kapuljačom na glavi, a porodica Šaulić zauzela je prva mesta u sudnici.

 

 

Sve vreme u sudnici Alsin je držao knjigu ispred lica, visoko ispred sebe, krijući se. Nije mogao da pogleda u lice porodici, koja je sedela preko puta njega i nemo posmatrala šta se dešava.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17