• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

27.01.2022

11:20

BABA VANGA MU PROREKLA DA ĆE IZGUBITI DETE Saša Popović i Lepa Brena ispričali sve detalje odlaska kod čuvene vidovnjakinje!

printscreen/ATAIMAGES

Estrada

BABA VANGA MU PROREKLA DA ĆE IZGUBITI DETE Saša Popović i Lepa Brena ispričali sve detalje odlaska kod čuvene vidovnjakinje!

Podeli vest

Pevačica i harmonikakaš bivše grupe "slatki greh" posle nastupa u Bugarskoj otišli su na jedno mesto.

Lepa Brena i Saša Popović bili su pripadnici grupe "slatki greh", tada pre 30 godina imali su spektakularni koncert u Bugarskoj pred čak 280.000 hiljada ljudi, posle koncerta njih dvoje su se uputili kod poynate Bugrarske prorpčice poznatije kao "baba vanga"

Evo kako im je bilo i šta im je ona sve rekla.

Foto: ATAIMAGES

Sasa Popović

- Brena i ja smo otišli i dobili po dve kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć pre same posete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje – priseća se Popović

- Kada smo bili na koncertu u Bugarskoj, rečeno nam je da u 11 sati imamo sastanak kod Baba Vange. Brena i ja smo otišli i dobili po dve kocke šećera. Njih smo zavili u salvetu i stavili ispod jastuka noć pre same posete Vangi. Sutradan smo s tim otišli kod nje. Upozorili su nas da ne smemo da joj dajemo novac ili neke druge materijalne stvari jer je ona to sve dobila od države i kola i kuće i obezbeđenje. Carinik nas je sve pregledao, išli smo kilometar, tu su bili šatori, a u njima ljudi koji su 15 dana do zakazanog termina, to su hiljade ljudi. Tito je bio četiri puta kod Vange, ona mu je govorila šta da radi. Vanga je razumno pričala srpski – rekao je svojevremeno Saša za domaće medije.

- Brena i ja smo došli, ona nas dočekala, ja sam hteo prvi. Kaže ona meni da skinem naočare, ja joj kažem da ne nosim, a ona mi rekla da ne budem bezobrazan i da zapamtim sve što mi kaže. I ona krene brzo da priča: “Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je.” Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan, ja ga kupio u Beču, i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Vijeni. Ona kaže ta grupa gde ti sada radiš za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti. A mi smo tada, u avgustu 1991. imali čak 120.000 gledalaca na koncertu. I onda mi kaže da ću ja pevati, i prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao. Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade, ja i Brena se začuđeno pogledali. A ja je onda pitam: “Kažite vi meni kada ću se ja oženiti?” Ona meni kaže da se narednih 6 godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4 mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86. godini prirodnom smrću – otkrio je Saša Popović.

Foto: HIT dodatak/informer

Lepa Brena

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU JOVANE JEREMIĆ: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAJŽEŠĆE SVAĐE NA ESTRADI - OD TUČA DO SUĐENJA! Evo koje poznate ličnosti nisu u dobrim odnosima - razlog će vas šokirati!
Estrada

NAJŽEŠĆE SVAĐE NA ESTRADI - OD TUČA DO SUĐENJA! Evo koje poznate ličnosti nisu u dobrim odnosima - razlog će vas šokirati!

Sukobi među javnim ličnostima uvek su tema broj jedan, a završavali su od tuča i uvreda, do tuča. Najžešći sukob na domaćoj estradi jeste svakako svađa Mine Kostić i Indi Aradinović, koji se desio pre 14 godina, a o kom se još uvek priča. Ipak, one nisu jedine osobe sa estrade koje su u svađi. Predstavljamo vam neke od najpopularnijih sukoba na domaćoj estradi. Iako često dođe do sukoba među poznatim ličnostima, neke svađe se prepričavaju i dan danas. Od tuča, du sudova, pa čak i pomirenja

25.01.2022

15:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija