• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

31.01.2022

14:16

ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ SLOMLJENI OD BOLA NA SAHRANI KSENIJE VUČIĆ! "Govorila si mi da ne nosim crno, danas mi se čini da će crno ostati večno"

Estock - Časlav Vukojičić

Estrada

ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ SLOMLJENI OD BOLA NA SAHRANI KSENIJE VUČIĆ! "Govorila si mi da ne nosim crno, danas mi se čini da će crno ostati večno"

Podeli vest

Vlasnik i direktor televizije Pink, Željko Mitrović, oprostio se od novinarke i autorke emisije "Pravac", Ksenije Vučić.

Ksenija Vučić iznenada je preminula u subotu, u 56. godini, a sahrana će se održati danas u 14 časova.

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

Na ispraćaj su došli brojni prijatelji i kolege, a Željko je došao u pratnji svoje supruge Milice Mitrović.

Oboje su u crnini, a pre samo sat vremena,  direktor Pinka oprostio se dirljivom porukom od Ksenije, putem Instagrama.

"Draga moja Ksendžo,

nema te lepe reči koja može otvoriti vrata beskonačne i večne kuće u koju danas odlaziš, a ostalo je toliko toga neizgovorenog.

Foto: Estock - Časlav Vukojičić

Danas nema reči, nema zvuka, svuda samo tišina. Tvojim odlaskom nastao je duboki, mračan tajac i kao da čujem samo odjek tvojih beskonačno toplih i prijateljskih saveta od kojih su meni lično neki promenili život. Često si mi govorila da životne oslonce moramo tražiti u sebi, a ne oko sebe. Da život treba posvetiti ideji i da su svi snovi ostvarivi, ako istinski verujemo u njih. Da nikada ne odustanemo od očekivanja vere i nade. Često si govorila da ljudi ne mogu unutrašnje praznine nadoknaditi Šanelom i Luj Vitonom. Govorila si mi da treba da prestanem da nosim samo crno, a danas mi se čini da će crno ostati večno.

Danas sve izgleda kao da je otišao život, a ostali samo zaleđeni kipovi, mumije i senke.

Kada jednog dana skinem ove crne naočare, ostaće samo nacrtane oči koje će me podsećati da sam samo na tom mestu imao oči koje ti nisu ispoljile dovoljno zahvalnosti. Za sve tvoje tople i prijateljske reči koje su nas činile hrabrijima nego što jesmo, mudrijim nego što jesmo, posebnijim nego što jesmo.

Danas nije izgubila samo tvoja porodica, prijatelji, PINK i ja. Danas su izgubili svi dobri, hrabri i pošteni ljudi. Imati tebe za prijatelja je bila i uvek će biti posebna čast.

Samo pre nekoliko nedelja govoreći o Aleksandru, tvom bivšem suprugu, rekla si mi da u Srbiji ima mnogo talentovanih ljudoi koji mogu da pogode metu, ali da samo Aleksandar pogađa i mete koje drugi uopšte ne mogu da vide. I to rade žene kojima je srce kao planina.

Zato ćeš, Ksendžo moja dobra, uvek ostati vredna svakog divljenja.

Tamo gde danas ideš, idemo svi. Tu je negde i početak smisla ovog ukupnog životnog besmisla.

I zato, budi mi spokojna, jer samo velike duše ostaju večne, a tvoja duša, Ksendžo moja draga, je najveća sa kojom sam imao prilike da se sretnem.

Vidimo se! Tvoj drug i prijatelj Žeks."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
voja

pre 2 godine

vidi ove hanibale mitrovice,nadamo se da si sledeci ti

Mile

pre 2 godine

Toliko se slomio da nije stigao ni kosu da opere. On je veliki emotivac.

Jadni

pre 2 godine

Jao slomljen na pola,oboje slomljeni,jao kako glup tekst.Došli da se slikaju,vide i to je to,baš su slomljeni!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17