• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

05.02.2022

16:28

ANASTASIJA DOŽIVELA UDES U DUBAIJU?! Cecina ćerka imala saobraćajku - reagovala Hitna pomoć i policija?!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ANASTASIJA DOŽIVELA UDES U DUBAIJU?! Cecina ćerka imala saobraćajku - reagovala Hitna pomoć i policija?!

Podeli vest

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović kada je krenula na let za Beograd iz Dubaija navodno je doživela udes.

Naime, kako prenosi "Blic", taksi u kojem je bila sa drugaricom sudario se sa drugim automobilom.

- Anastasija je krenula na let za Beograd, ali je nju i drugaricu taksista odvezao na pogrešan terminal. Onda su uspele da nađu taksi, ali je na putu taj taksi imao udes. Nakon toga je došla policija i hitna pomoć, ali Anastasija i njena drugarica nisu imale nikakve povrede. Došao je i treći taksi, ali kada su stigle na aerodrom rekli su im da je pet minuta ranije zatvoren avion - otkriva izvor blizak pevačici za "Blic".

Anastasija se oglasila nakon što su tada ona i drugarica propustile let.

- Propušten let zbog spleta nesrećnih okolnosti. Čekanje 10 sati do sledećeg. Ovaj retro Merkur me sabija - napisala je tada Cecina ćerka na društvenim mrežama i dodala:

- Nema šta nas nije zadesilo danas, ali ključ je u tome da ostanete pozitivni čak i kada vam dođe da bljujete vatru na sve živo!

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 2 godine

Svetske putnice....tako ona,tako i mama njena i da nekazem sta jos.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija