• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2022

22:06

TUGA U DOMU NAŠE INFLUENSERKE! Dunja se oprostila od svoje Bejbi - njene reči teraju suze na oči! (FOTO)

Printscreen You Tube/Suzanin izbor

Estrada

TUGA U DOMU NAŠE INFLUENSERKE! Dunja se oprostila od svoje Bejbi - njene reči teraju suze na oči! (FOTO)

Podeli vest

Influenserka Dunja Jovanić živela sa psom Bejbi koju je mnogo volela, a sada je na društvenim mrežama otkrila da je ugunuo.

- Draga moja Bekice apotekice, bila si najvažniji deo mog života još od zime 2010. kada te je Dunja kupila krišom u 2 rate od svog studentskog džeparca, jer je tata rekao da je pas ipak velika obaveza i da mi to ne treba. Bila si svih ovih godina moja najdraža obaveza na svetu. Koliko si me toga naučila, koliko sam se promenila uz tebe, kako si mi pokazala šta znači lojalnost i odanost i kako se voli... - napisala je Dunja, pa dodala:

- Reč "ljubavi" nikada nisam mogla da prevalim preko usta dok na tebi nisam "izvežbala". Za sve ove godine, toliko sam puta bila izdana od svojih najbližih, ali nikada od tebe. Nikada se nisam osetila samom, a toliko je bilo prilika. Bila si moj najverniji prijatelj, vrlo često moj jedini saputnik u najtežim momentima i ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe - dodala je Dunja.

- Ne mogu sebi da oprostim toliko toga… Ne mogu da oprostim što ti nisam produžila život još 15 minuta ili 15 dana, a dala bih sve za to. I ne mogu da zamislim život bez tebe, bez naše rutine, bez tvojih šapica koje su me grebuckale čim otvorim oči... Svi koji su me znali, od komšije, do konobara koji mi ne zna ni ime, do mojih najbližih ljudi, znali su me sa tobom. Kako ću reći Mateji, kako ću reći komšiji kada me pita "gde vam je kuca?", kako ću im objasniti da nema više moje Beke… I koliko ću samo biti sama… I Beko moja, po prvi put u životu se neću praviti da sam okej. Biću loše, jer se tako osećam i nemam snage da to skrivam. Znam da će mnogi misliti da patetišem, jer "ti si samo pas", ali za mene si bila sve na svetu. Moja Beko mala, nije Dunja mogla da te sačuva, a toliko je želela… Zauvek si moja prva beba, moja prva ljubav, moj prvenac i moj ponos - napisala je Dunja Jovanović na svom Instagram profilu.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17