• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.02.2022

15:39

NADICA ADEMOV NAJAVILA SLAVLJE! Pevačica okupila ekipu i otkrila da ima dobar povod!

Miomir Milić

Estrada

NADICA ADEMOV NAJAVILA SLAVLJE! Pevačica okupila ekipu i otkrila da ima dobar povod!

Podeli vest

Mlada pevačica iza sebe već ima dugu karijeru, a sada je odlučila da na poseban način to obeleži

Tokom deset godina uspešne karijere Nadica Ademov postala je sinonim za dobar vokal ali i jedna od najtraženijih i najangažovanijih pevačica u regionu. Svoj jubilej, ova mlada folk zvezda odlučila je da obeleži objavljivanjem albuma koji će sadržati njene najveće hitove ali i nove pesme.

Foto: Printscreen You Tube

Nadica Ademov

Poznata kao neko ko ništa ne prepušta slučaju, Nadica je odlučila da pomeri granice i uradi nešto što nijedan pevač mlade generacije nije učinio, pa je na projektu okupila sve najznačajnije muzičke autore Balkana u poslednje tri decenije. Biće tu mnogo velikih iznenađenja, jer je želela da se osim u stilu po kome je poznata, oproba i u drugim muzičkim žanrovima. Sve ovo biće podržano i muzičkim spotovima koje će potpisati najuspešniji reditelji, a koji su u pripremi.

Foto: Miomir Milić

- Pre svega sam želela na ovaj način da se zahvalim svima onima koji me prate i podržavaju na mom muzičkom putu. Sa druge strane, smatrala sam da su se u poslednje dve godine, zbog svega što nam se dešavalo, ljudi uželeli muzike, i ovo je moj poklon njima i najbolji način da obeležim deceniju rada – rekla je Nadica koja premijeru projekta planira za proleće.   

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija