• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/D.S.

20.02.2022

15:52

ŠOK PREPISKE EGIPĆANINA I ĆERKE JASNE ŠEKARIĆ: Uništila si nam porodicu kad si napravila plan s majkom, dete ne viđa oca zbog laži!

printscreen

Estrada

ŠOK PREPISKE EGIPĆANINA I ĆERKE JASNE ŠEKARIĆ: Uništila si nam porodicu kad si napravila plan s majkom, dete ne viđa oca zbog laži!

Podeli vest

Smatra da je Lein beg bio dobro pripremljen

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado King, i sa sobom povela ćerku Sofi.

Gorepomenuti list je došao do prepiske Abdula i njegove supruge Lee u kojoj razgovaraju o starateljstvu i eventualnom povratku deteta i Lee u Egipat. Sajed tvrdi da je Lea sa svojom majkom sve ovo isplanirala, te ističe da je povrh svega i dalje voli i da samo želi da vidi svoje dete.

Foto: Printscreen You Tube

- Ne brini nije kao bilo gde na svetu. Svakako ima srpski pasoš, oni ne mogu ništa da urade. Na kraju krajeva, kažem ti Sofi je sa svojom majkom. Dao si mi dozvolu da odem iz zemlje.Ne moram nikad više da se vratim. Niko ne može da uradi ništa, ne brini - pisala je Lea.

- Ja sam tebi rekao da nama ne treba problem, ti si mi rekla da 15 dana ne možeš bez mene, a sad možeš bez mene - odgovara Egipćanin.

- Ljubavi, grešiš. Niko ne može da me natera da se vratim. Ne brini - odgovorila je Lea.

- Znam, ljubavi, ja ti verujem, a ti si prekršila obećanje. Verujem ti jer te volim i poznajem te. Ovako ćeš me slomiti? Verujem ti do kraja sveta, i ti znaš da ti verujem - nastavio je Sejad.

U narednoj prepisci vidi se kako Egipćanin šalje fotku bebinog dokumenta, iako je sumnjičav.

Foto: Instagram

- Taj papir je toliko važan ili je i ovo laž takođe - pitao je Sajed.

- Važan je, tvoja ćerki je potrebna vakcina i matični broj - odgovorila je Lea.

- Ali rekla si mi da oni ne mogu da otpišu moje ime, ali ovde kod tebe oni su to uradili, reci istinu jedanput. Tebi je potrebno da ti Sofi pripadne, a ne meni, je l tako? Ne svađam se, samo mi reci da ili ne, i neću se svađati nikad više - piše Sajed.

U narednoj prepisci Egipćanin traži da Lea dovede dete da ga vidi.

- Znaš koliko vas volim, nikad vas ne bih povredio - govori Sajed.

- Ona nema papire. Kako da dođemo - rekla je Lea.

- Ljubavi, ona ima papir koji smo uzeli iz ambasade s kojim može da putuje. Ljubavi, radi se o tebi, ne o papiru. Niko te neće zaustaviti, ako stigneš ovde pre 21. februara. Niko ništa neće reći za tebe, dođi na tri dana, ne moraš više, i onda možeš nazad sa istim papirom, advokati su mi to rekli, kunem ti se - pisao je Sajed, a Lea mu nije odgovarala, sudeći po fotkama prepiski do kojih je došao gorepomenuti list.

Foto: Printscreen You Tube

- Uništila si našu malu porodicu kad si napravila plan sa svojom majkom i mislite da to što ste uradile da je ispravno. Ispravno je da dete ne viđa svog oca ponovo zbog laži majke o njenom ocu?! Ako već pričaš, pričaj ispravno. Nije sramota da kažeš da je sve ovo plan. Zabila si mi nož u leđa, a ja sam ti verovao, ljubavi. I dalje si mi potrebna, i voleću te zauvek, kao i Sofi. Ali ti si isplanirala sve ovo pre nego što si otišla. Volim vas obe zauvek - pisao je Egipćanin Lei Šekarić.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rakica

pre 2 godine

dajte joj neki stan .. prethodne je sve prodala .. :)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija