• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Kosijer

23.02.2022

23:45

VODITELJKA EMISIJE "VIKEND" OTKRIVA KAKO JE SMRŠALA Jedem duplo manje, u pekaru više ne ulazim

Privatna arhiva

Estrada

VODITELJKA EMISIJE "VIKEND" OTKRIVA KAKO JE SMRŠALA Jedem duplo manje, u pekaru više ne ulazim

Podeli vest

Bilo mi je teško da se odreknem hleba i peciva, a sada se ne sećam kada sam ih poslednji put kupila. Za dva meseca skinula sam sedam kila, ali hoću još pet, priča Natalija Milosavljević

Natalija Milosavljević nije mogla da zamisli nijedan dan bez hleba i peciva, ali se zbog dijete odrekla testa, a i slatkiša.

Foto: Privatna arhiva

Natalija Milosavljević

Voditeljka emisije "Vikend" na K1 televiziji za dva meseca je smršala sedam kilograma!

- Slatkiše sam izbacila, zapravo mi se ugasila ona neopisiva želja za šećerom, kada ga jedete i ne možete da se zaustavite. Sada kada mi organizam traži kolač, ja ga naručim, ali ga retko pojedem do kraja, već pola. Isto tako mi je bilo teško da se odreknem hleba. Bila sam baš "hlebadžija", a sada se ne sećam kada sam ga poslednji put kupila, kao što ne pamtim ni kada sam ušla u pekaru - priča Natalija za Hit i dodaje da nikada nije bila pristalica gladovanja:

- Nisam nikada držala klasične dijete, jer sam znala da neću izdržati do kraja. Jednostavno nisam taj tip. Trudila sam se da smršam tako što sam promenila organizaciju života, samim tim i ishranu. Krenula sam da držim autofagiju, međutim, prvom prilikom kad sam zaglavila na poslu, nisam stigla da jedem do 18 časova... To mi je donelo neke rezultate, ali ništa dok nisam probušila kašiku!

Foto: Privatna arhiva

Natalija Milosavljević

Voditeljka je pronašla pravi način da smrša.

- Prepolovila sam količinu hrane po obroku. Onda mi se tokom leta smanjio apetit, a povećala sam unos tečnosti, što mi je išlo naruku. Na odmoru od sedam dana izbacila sam sve obroke osim kasnog ručka, po povratku sa plaže. I tada sam shvatila da mi je to dovoljno! Umesto grickalica ubacila sam zdravu užinu, bademe i lešnike, koje jedem kad zagusti i to je bilo dovoljno da se kilogrami skidaju. Jedem sve, samo onoliko koliko može da stane u šaku, to je moja mera - objašnjava Natalija i dodaje da još nije u potpunosti zadovoljna kilažom:

- Skinula sam otprilike sedam kilograma za dva meseca, a planiram do leta još pet da smaknem.

Pored redukovane ishrane, voditeljka je i fizički aktivna:

- Treniranje je u mojim godinama obavezno! Imam trenera koji sa mnom, uz kardio, radi i ostale vežbe za kondiciju, i to pomoću elektrostimulacije mišića. Treninzi traju pola sata, a učinak je kao da ste u teretani bili sat i više!

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija