• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D.S.

23.02.2022

13:04

PRODAJE KUĆU NA ZVEZDARI ZA DVA MILIONA EVRA Luks nekretnina Tine Ivanović ima 1.800 kvadratnih metra, pevačica otkrila sve detalje!

Estrada

PRODAJE KUĆU NA ZVEZDARI ZA DVA MILIONA EVRA Luks nekretnina Tine Ivanović ima 1.800 kvadratnih metra, pevačica otkrila sve detalje!

Podeli vest

Kakva raskoš!

Pevačica Tina Ivanović rešila je da oglasi prodaju prostrane nekretnine u kojoj godinama unazad živi sa suprugom Zvezdanom Anđićem.

Foto: Printscreen

Naime, pevačica i njen suprug oglasili su prodaju spratne kuće na jednom popularnom sajtu za prodaju nekretnina. Kako su naveli u oglasi, reč je o kući i motelu na smederevskom putu, a stanje objekta je, kako se u oglasu navodi, luksuzno, piše gorepomenuti portal.

Foto: printscreen

Njihov kompleks ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa, za šta Tina i njen suprug Zvezdan traže neverovatnih dva miliona evra!

Poznati bračni par naveo je da njihov stambeno-poslovni kompleks ima i terase, podrum, internet, video-nadzor, garažu, ali i pomoćne objekte.

Tim povodom oglasila se i Tina Ivanović koja je potvrdila saznanja.

Foto: instagram/tina_ivanovic_official

- Tačno je, istina je da prodajemo kuću. Iskreno, prevelika je za nas dvoje, šta ćemo mi sami u onolikoj kući? A i teška je za održavanje, mora da se tu posveti dosta vremena, ima dosta posla, a mi smo sami. Želimo da je prodamo i da kupimo nešto manje, da bude taman za nas dvoje... Želja nam je da pređemo u neki mirniji kraj, tihi deo grada, da uzmemo neki plac i sagradimo kučicu za nas dvoje, da ima veliko dvorište... To bismo baš voleli - kaže Tina, a na pitanje ima li potencijalnih kupaca odgovara:

- Ima zainteresovanih, zovu, javljaju se, gledaju... Ali polako, nigde ne žurimo, čekamo najbolju ponudu, pravog kupca - ljubazno je otkrila Tina.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17