• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

11:37

OLJINA REDAKCIJA JE LEGLO KORUPCIJE I KRIMINALA Dovešću svedoka koji joj je dao pare! LUKASOV MENADŽER UZVRAĆA UDARAC

Printescreen

Estrada

OLJINA REDAKCIJA JE LEGLO KORUPCIJE I KRIMINALA Dovešću svedoka koji joj je dao pare! LUKASOV MENADŽER UZVRAĆA UDARAC

Podeli vest

Menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković odogovorio je urednici zabavnog probrama na RTS Oliveri Kovačević koja je rekla da RTS ne može da resocijalizuje bivše zatvorenike aludirajući na Acu Lukasa.

Mirković kaže da jedva čeka da se sa Oliverom sretne na sudu kako bi dokazao da prima mito.
- Pod broj jedan ona je poslednja koja treba da poziva na proces resocijalizacije jer ne zna ni šta to znači. Zadovoljstvo će nam biti da nas tuži pa da dovedemo svedoka koji joj je novac odneo kao što smo rekli na konferenciji za štampu, ali i one kojima su novac tažili. Kako ona, tako i njeni saradnici. Godinama unazad je ta redakcija koju ona  vodi leglo najveće korupcije i kriminala - kaže Mirković za Informer.

Foto: Informer

Olivera Kovačević


On tvrdi da se svi dogovori sklapanju u zgradi RTS.
- Ja sigurno nisam neko sa kim ona i Bujošević ispijaju boce viskija u kancelariji direktora, a ko je, ako ona ne zna i ne može da se seti, setiće se na sudu. Iz toga ćemo videti ko je za zatvor, a ko za normalno funkcionisanje. I na kraju, svi članovi žirija koji su Lukasu dali nula poena će otkriti ko im je naložio da to urade, kao što se sve tajne na svetu otkriju. Za razliku od svih njih u zabavno korumpiranoj redakciji ja Evroviziju imam u malom džepu, a oni je nikada neće ni dosanjati. 

Foto: Youtube printscreeen

Aca Lukas

Mirković je najavio da će Lukas u noći kada se održava Evrovizija održati veliki koncert.
- Mi ćemo im odgovor na ovakav potez dati 14. maja na velikom beogradskom koncertu kada oni imaju lažnu Evrovizju. Tada će Lukas pokazati koliko ima publike koja je spremna da plati kartu da bi ga slušala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Godinama se prica o njenim muckama i niko nista ne preduzima.

Perica

pre 2 godine

Tako su i onu nakaznu pesmu progurali za Evroviziju!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija