• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

08.03.2022

07:59

FOLKER PAPRENO PLATIO SVADBU SVOGA SINA! Lukas ODREŠIO KESU - Evo koju SUMU NOVCA je izdvojio za venčanje naslednika!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

FOLKER PAPRENO PLATIO SVADBU SVOGA SINA! Lukas ODREŠIO KESU - Evo koju SUMU NOVCA je izdvojio za venčanje naslednika!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas postarao da se venčanje njegovog sina Lazara bude nezaboravno.

Vuksanović je odrešio kesu i za slavlje na kojem je bilo oko 300 ljudi iskeširao, kako kaže izvor blizak “Blicu”, 50.000 evra.

- Aca nije želeo da štedi za svadbu sina, pa mu je rekao da izabere najbolji restoran koji može da primi veliki broj gostiju, a da bude pića i jela u izobilju. Nije gledao koliko šta košta. Zato su snajka Ana i sin Lazar organizovali najbolji ketering, dekoratere, ali i pevače kako bi svadba izgledala kako treba. Aca, nije imao vremena da se bavi detaljima, jer je bio fokusiran na “Izbor pesme za Evrovziju”, pa je dao samo novac i rekao da ne štede. Ženi sina i neće, kako je rekao, da mu se estrada smeje da bude stipsa - kaže za “Blic” izvor blizak folkeru.

Pevač je dodao da je pozvao samo odabrani krug njegovih prijatelja sa estrade.

- Pozvao sam samo troje ljudi. Došli su Sale i Ceca. Aco Pejović je bio sprečen iz opravdanih razloga. A za ostale me boli uvo - rekao je Lukas koji je kitio koleginicu Teu Tairović novčanicama kada je zapevala svoj hit “Hajde” i zavrtela kukovima, dok ispod haljine nije nosila brushalter.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aca Lukas daje bakšiš

- Gosti su bili oduševljeni kada je Tea počela da peva, ali i vrcka kukovima, pa su letele novčanice koje je pevačica hvatala. Dobro je zaradila kod Lukasa. Kitio ju je i Lukas. Jelo se i pilo do kasno u noć. Mladenci su dobijali čestitke na račun organizacije. Svi su gledali i u Cecu koja je sedela sa Lukasom za stolom, dok je na glavi imala beretku - kaže izvor i otkriva da Lukas voli snajku, te da mu se dopada izbor sina.

Među najveselijima na slavlju bila je i Lazareva mama Svetlana, inače bivša supruga Ace Lukasa, koja se nije odvajala od sina.

- Svetlana i Aca imaju odličan odnos. Oni su kao mlada stupili u brak, ali nisu opstali. Međutim, ostali su u dobrim odnosima. Iako je Svetlana podizala decu, Aca je bio taj koji je uvek pomagao finasijski. Nikada nisu imali velikih svađa, pa kada se sretnu u korektnim su odnosima - dodaje izvor.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prvi ples Lazara i njegove žene

Samo za jednu pesmu bakšiš hiljadarka

Inače, folker je otpevao sinu i snajki pesmu za prvi ples “Ima li nade za nas”, a potom je otpevao još nekoliko numera. On je u jednom trenutku pevačici dao 1.000 evra za pesmu Šemse Suljaković “Pristajem na sve”, a potom kitio harmonikaša evrima.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Folker sa sinom i snajom

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vera

pre 2 godine

Mladencima sve najlepše, a Lukas i njegova bivša žena su odličan par. Šteta što su se razveli.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17