• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.04.2022

08:08

TEI ISPALA DOJKA USRED NASTUPA, PEVAČICA NIJE PRIMETILA! Tairovićeva se zaigrala, a publika se šokirala! (VIDEO)

printscreen instagram

Estrada

TEI ISPALA DOJKA USRED NASTUPA, PEVAČICA NIJE PRIMETILA! Tairovićeva se zaigrala, a publika se šokirala! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica napravila lom na nastupu, a njene grudi još veći

Tea Tairović poznata je po provokativnim nastupima, na kojima izazovno igra i nosi haljine iz kojih joj sve ispada. 

Foto: printscreen instagram

Sve poispadalo... Tea Tairović

Ovoga puta Tairovićeva je odlučila da obuče haljinu sečenu ispod grudi iz koje će povremeno ispasti desna dojka, te kako je igrala, s vremena na vreme je "častila" publiku, posebno onu iz prvog reda.

Tairovićka je vrckala, okretala se i nije ni primetila da se u jednom trenutku to i dogodilo i da su svi mogli da vide, pa i da snime njene grudi. A pevačica, koja je postala poznata po eksplicitnom snimku, nedavno je izjavila da uživa u onome što radi i da joj novac uopšte nije važan:

- Menadžer me često kritikuje, hoće da poludi kada mu kažem da mi pare nisu bitne. Ja ovaj posao radim iz ljubavi, ali i zbog slave, а ne zbog novca. Mene pali uspeh, tako da ja ne brojim novac - rekla je nedavno za domaće medije.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija