• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

07.04.2022

09:55

OTKRIVEN MUŠKI LANAC PROSTITUCIJE?! Najpoznatiji među njima DUPLIRALI cene nakon akcije hapšenja!

Estrada

OTKRIVEN MUŠKI LANAC PROSTITUCIJE?! Najpoznatiji među njima DUPLIRALI cene nakon akcije hapšenja!

Podeli vest

Ko više zarađuje?

Nakon što domaću javnost tresu informacije o poznatim ženama koje su se bavile elitnom prostitucijom, gorepomenuti list je došao do saznanja da u ovom nelegalnom poslu rade i mnogi poznati muškarci. Pored pevačica, voditeljki, starleta i manekenki koje su osumnjičene za bavljenje najstarijim zanatom, ni njihove muške kolege ne zaostaju za njima.

Foto: pexels.com

Poznata muška TV lica, glumci, voditelji, učesnici rijalitija, pevači i sportisti su, kao i dame, pružaoci seksualnih usluga onim klijentima oba pola koji su za druženje s njima, uz apsolutnu diskreciju, spremni da daju velike svote novca. Kako saznaje gorepomenuti list, mnogi od njih za svoje seksualne usluge naplaćuju i do 1.000 evra za noć, a poslednjih dana, zbog cele ujdurme oko ženske elitne prostitucije i hapšenja, oni podižu cene svojih usluga. Tako su mnogi od njih duplirali svoju tarifu, pa za noć uzimaju čak i 2.000 evra.

U estradnim krugovima se zna ko su muške prostitutke i makroi, ali su, na neki način, oni zapostavljeni zbog toga što se akcenat stavlja na dame koje prodaju svoje telo za novac, a poznate su široj javnosti.

- Neki od njih koji su doskoro uzimali 1.000 evra sada uzimaju duplo. Ipak, mnogi su se uplašili otkad su počela privođenja i otkrivanja identiteta poznatih žena koje su se bavile elitnom prostitucijom, pa su sad preduzeli dodatne mere kako se ne bi saznao njihov identitet i kako ne bi završili kod tužioca, kao njihove koleginice. Oni su tako, zasad, odlučili da na stend-baj stave sve nove klijente, pa tako druženja, i to mahom van granica naše zemlje, ugovaraju sa stalnim stranim klijentima s kojima imaju dužu saradnju i u koje imaju apsolutno poverenje - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Tako su nekim od tih poznatih muškaraca koji su svoje telo prodavali u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, konkretno u Dubaiju, sada klijenti najčešće bogati Arapi ili Azijatkinje koje tamo žive i rade a zahtevaju strogu diskreciju, za koju su sada spremni da plate i 2.000 evra za noć, u zavisnosti od toga šta se od njih zahteva. Poznato je da takvi muškarci uživaju i u pažnji i u luksuznim putovanjima, pa su tako rešili da spoje lepo s korisnim. Kako saznajemo, oni su svoj biznis proširili i na atraktivne lokacije i ostrva, gde ih klijenti vode kao svoju pratnju i tamo provode po nekoliko dana, uživajući u luksuzu koji im je u potpunosti plaćen. Naravno,većina njih se i dalje sastaju sa klijentima i širom Srbije, ali su sada znatno oprezniji. Takođe, novi cenovnik usluga važi i ovde - kaže naš izvor.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija