• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.K.-G.T.

07.04.2022

18:08

SANJA KUŽET PROGOVORILA O ELITNOJ PROSTITUCIJI! Evo šta je voditeljka rekla (VIDEO)

G.T.

Estrada

SANJA KUŽET PROGOVORILA O ELITNOJ PROSTITUCIJI! Evo šta je voditeljka rekla (VIDEO)

Podeli vest

Voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet, zablistala je na jednom beogradskom događaju na kom će voditi program

Sanju Kužet navikli smo da viđamo na snimanju popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a voditeljka u svakoj emisiji zablista pred kamerama.

Tako je bilo i sada kada je na događaj došla sređena od glave do pete!

Sanja je na sebi imala belu košulju i šarenu suknju, a sa osmehom pozirala je za Informer.

Poslednjih dana glavna tema u medijima je elitna prostitucija, a mnoge zanima ko se sve krije iza svojih profesija, dok se sa strane bavi najstarijim zanatom. Ovu temu prokomentarisala je i Sanja Kužet.

- Do sada nisam pričala o drugim ljudima, ne volim to. Informišem se, živim u ovom gradu i normalno je da pratim sta se dešava i to je sve što ću vam reći - rekla nam je Sanja Kužet.

Ono što je posebno zanimljivo kada je Sanja Kužet u pitanju, jeste informacija da je voditeljka pre 16 godina bila zvezda filma "Šejtanov ratnik" u kom je glumila lepoticu Senku.

- Sanja je u tom filmu bila zavodnica, čak je snimala i vrele scene. U pitanju je film koji je snimljen 2006. godine. To je tinejdžerska horor komedija. Kao glumica se iste godine oprobala i u filmu "Doba nevinosti", ali pošto joj glumačka karijera nije zaživela deset godina kasnije postala je popularna kao voditeljka emisije "Zvezde Granda" - rekao je ranije izvor za Scandal.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17