• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

20.04.2022

15:35

POPOVIĆ REAGOVAO NAKON SUKOBA MILIJA I ĐORĐA DAVIDA! Otkriveni svi detalji, evo šta se desilo na snimanju Zvezda Granda!

printscreen

Estrada

POPOVIĆ REAGOVAO NAKON SUKOBA MILIJA I ĐORĐA DAVIDA! Otkriveni svi detalji, evo šta se desilo na snimanju Zvezda Granda!

Podeli vest

Vest da su se na snimanju "Zvezda Granda" došlo do ozbiljnog sukoba između Aleksandara Milića Milija i Đorđa Davida, odjeknula je kao bomba

Roker Đorđe David se sada oglasio i otkrio detalje incidenta.

Foto: Marko Đoković

Đorđe David o sukobu sa Milijem

- Došlo je do većeg verbalnog sukoba između Milija i mene u "Zvezdama Granda". Sve je počelo kada me je on uvredio, a ja sam mu uzvratio. Došli smo u 7. krug takmičenja, rade emocije, imamo različit pogled kada je pravda u pitanju i onda tu dolazi do nesuglasica. Možda je ovaj sukob malo prešao granice. Ali tako je u "Zvezdama Granda", svi pokleknemo, dolazi do svađe između svih nas. Bio sam u sukobi i sa Cecom i sa Anom, pa i sa Viki koja mi je omiljen - istakao je David, a onda otkrio da je Saša Popović smirio strasti u studiju.

Foto: printscreen

Saša Popović reagovao zbog sukoba Milija i Đorđa Davida

- Nakon incidenta Saša Popović nam je očitao lekciju. Rekao nam je šta sme, a šta se ne sme. Prosto, posvađali smo se oko kandidata i različitog poimanja pravde, možda je neko naš okršaj video dramatičnije nego što je zapravo bio - rekao je Đorđe David.

Podsetimo, kako se pisalo, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili navodno su prvo ušli u verbalni okršaj, a onda je, prema rečima izvora za medije, sukob postao ozbiljniji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Camil

pre 2 godine

Pa izbacite tog agresivnog i nekulturnog Djordja. Njegovo ponasanje asocialno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija