• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K

05.05.2022

12:35

PUCAO SAM TI U MAJKU! Ćerka Milje Vujanović o tragediji koja je zadesila

printscreen

Estrada

PUCAO SAM TI U MAJKU! Ćerka Milje Vujanović o tragediji koja je zadesila

Podeli vest

Glumica je posle tragedije završila u invalickim kolicima, njena ćerka je prepričala kako je to izgledalo

Glumica Milja Vujanović, bila je jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije, preminula je 2005. godine. Poslednjih godina provela je u invaldskim kolicima jer nakon što je Obrad Zejak pucao u nju, ostala nepokretna.Uz glumicu do poslednjeg dana bila su njena deca, koje je dobila sa partnerom čiji indentitet nije želela da otkrije. Ćerku Mašu rodila je 1973, a sina Leona 1985. godine.

Foto: printscreen

Glumica Milija Vujanović

Odrastajući sa majkom, lepom, pametnom, svestrano obrazovanom i talentovanom ženom, koja je važila za najboljeg astrologa na ovim prostorima, njihovo detinjstvo bilo je krajnje neobično.

Maša je kasnije, u jednom intervju, ispričala da je dvanaest i po godina mlađeg brata po majci doživljavala kao svoje dete.

Foto: printscreen

Ćerka Maša

Kada je završio peti razred, Milja Vujanović je sina ispisala iz škole.

‒ Šesti, sedmi i osmi razred završio sam vanredno. A i to je najverovatnije bilo preko veze pošto se ne sećam da sam uopšte učio ‒ prisetio se Leon Vujanović, na čijem profilu na Fejsbuku uz odrednicu „obrazovanje“ piše: „Medical Laboratory Science, Austin Peay State University“.

‒ Činjenica da sam i pored „rupa“ u najosnovnijem obrazovanju uspeo ne samo da diplomiram, već i da savladam i razumem ćelijsku biologiju i medicinsku laboratorijsku dijagnostiku čini me vrlo ponosnim. U to sam uložio nebrojene sate ‒ kaže Leon, koji danas živi u Americi, a zadržao je majčino prezime.

‒ Pucao je u Milju i rekao mom bratu: „Ubio sam ti majku“. Ugasio je cigaretu pored moje mame na podu i otišao u policiju da se prijavi ‒ svedočila je Maša o tragičnom događaju, kada je Obrad Zejak 2000. godine pucao u Milju Vujanović u prisustvu petnaestogodišnjeg Leona, piše Hello.

Nesreća je ostavila brojne posledice na dečaka.

- Imam problem sa mucanjem koji je izazvao kompleksni PTSP, tako da mi je nekada, ali ne uvek, verbalna komunikacija otežana - priznao je u otvorenom pismu koje je napisao prošle godine na „Dan majki“.

Tom prilikom priznao je da je način na koji se ophodi prema ljudima, životne vrednosti, pa i relativno veliki broj vrlina i mana koje poseduje, nasledio upravo od majke Milje Vujanović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17