• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2022

18:17

OVAJ GLUMAC JE PRVI MUŽ RUŠKE JAKIĆ!! Porodica je nazivala pogrdnim imenima!

printscreen

Estrada

OVAJ GLUMAC JE PRVI MUŽ RUŠKE JAKIĆ!! Porodica je nazivala pogrdnim imenima!

Podeli vest

Ruška Jakić otvorila je dušu i otkrila da je najveće emocije gajila prema svom prvom mužu. Ispričala je kako su se upoznali i kako je njegova porodica gledala na nju i njihovu ljubav

Ruška Jakić se tri puta udavala, a prvi brak poznate voditeljke bio je sa glumcem Dejanom Đurovićem. Kako je nedavno otkrila u svojoj ispovesti, prvi muž nije imao hrabrosti da joj u početku priđe, a kasnije je postao njena najveća ljubav.

Foto: printscreen

Dejan Đurović

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe - počela je voditeljka, a onda se prisetila detalja.

Ruška je odala da glumac dugo nije imao hrabrosti da načini prvi korak, pa je ispričala kako su se upoznali i započeli romansu.

 

- On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: "Što se ne upozna?" Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana - rekla je voditeljka, prenosi "Story".

Foto: printscreen

Ruška Jakić

Ruška je bila iskrena i otkrila da njegova porodica nije bila naklonjena toj ljubavi i da je nisu voleli.

- Čak sam išla i u njegovo selo, Dupilo, da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: "Kako vam se dopada moja Ruška?" A one mu odgovore: "Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u." Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da obećamo da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima - ispričala je Ruška.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17