• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.05.2022

11:19

ZAVRŠILA JE SAMO OSAM RAZREDA, ŽIVELA JE U OVOJ SKORMNOJ KUĆI! Aleksandra Prijović sada broji milione, a ovako joj je nekada bilo!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

ZAVRŠILA JE SAMO OSAM RAZREDA, ŽIVELA JE U OVOJ SKORMNOJ KUĆI! Aleksandra Prijović sada broji milione, a ovako joj je nekada bilo!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović sada živi u ogromnoj kući na Bežanijskoj kosi, a nekada je stanovala u skromnom domu u Belom Manastiru

Malo je poznato i da je Aleksandra prekinula školovanje u srednjoj školi zbog pevanja, te da ima samo osam razreda osnovne. Ona je živela u Belom Manastiru s majkom Borkom Mihajlović, a kao veoma mlada prijavila se za učešće u "Zvezde Granda" i obaveze oko nastupa nisu joj dozvoljavale da nastavi školovanje.

Foto: youtube/zvezde granda

Prijavila se u "Zvezde Granda" i napustila školu... Aleksandra Prijović

Jednom prilikom ona je čak i priznala da je napustila školu, ali da planira da je jednoga dana završi:

- Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovna tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu — priznala je Aleksandra jednom prilikom za Informer.

Foto: Insajder

Zdala se za Živojinovića i započela bajku... Filip i Aleksandra

Iako je njen život u ovoj kućici u Belom Manastiru bio je veoma lep, ona je ipak sanjala da bude pevačica:

- Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. Njih dve su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih – rekla je Prijovićka i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu „Deca pevaju hitove“. 

Aleksandra sada sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom živi u kući koja vredi pola miliona evra, a kako je nekoliko puta izjavljivala, veliku zahvalnost dugije majci Borki koja ju je izvela na pravi put.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
džudža iz Šarenika

pre 1 godinu

Nepismena pevaljka je džet-set u SNS Srbiji ??? Još da se učlanila na vreme u partiju, pa gde bi joj kraj bio ???

Bota

pre 1 godinu

Stara je izreka da žena uvek ume da unovči ono što se muškarcima sviđa.Naravno neko ima više a neko manje para pa devojka sama proceni šta joj se više isplati.I šta je tu čudno,svako ima svoju cenu,manju ili veću…kako uspe da proda….

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17